Štovatelj Sotone je mislio da će mu on pomoći da izađe iz zatvora, no Netko drugi mu je pomogao

Čovjek, koji je bio štovatelj Sotone, mislio je da će mu đavao pomoći da izađe iz zatvora. Doista, našao je pomoć, ali od Nekog drugog.

Čovjek koji se bojao provesti 25 godina u zatvoru vjerovao je da će mu Sotona pomoći. Bio je štovatelj Sotone te je bio strašno ljut na Boga. Kad bi vidio Bibliju, uvijek bi joj se rugao.

Ali nešto se promijenilo kada je vidio Bibliju u svojoj ćeliji. Njegova mržnja prema Bogu nestala je u trenu i zamijenila ju je zahvalnost.

“Prve noći kada su me zatvorili dogodila se nestašica televizora. Na mjestu gdje je televizor trebao biti bila je Biblija. I tako, pošto sam obožavao neprijatelja, moja prva reakcija je bila da uzmem tu Bibliju, zgrabio sam olovku i nacrtao sotonistički znak na prvoj stranici Biblije.

“I bacio sam je u kut iz mržnje. Iako su mi oduzete sve moći, već tada sam mislio, ako i dalje obožavam neprijatelja, on će me izvući. Ali da, bio sam užasno u krivu. Pomislio sam u sebi, ako sam tako pametan momak, onda bih, stvarno, trebao pročitati planove neprijatelja.”

U zatvorskoj ćeliji je počeo čitati Bibliju

“I tako sam uzeo Bibliju i počeo je čitati. I mislim da je u duhu, znate, to bio Bog koji je ljubazno zgrabio malog dječaka za uši i jednostavno me odvukao u sobu i rekao: “Gledaj. Slušaj, moramo malo popričati.”

“Do treće noći, osjetio sam glas duboko u srcu kako mi govori i kaže: “Zar se ne bojiš da si na ovom mjestu; nemaš izlaza; neprijatelj te neće izvući? Mislim da je moj najveći strah bio razmišljanje, znate, mogao bih dobiti 25 godina.”

“Tako sam u tom trenutku kleknuo i rekao: “Isuse, ako si stvaran, dat ću ti priliku.” I tako sam se spasio. Nitko nije došao i razgovarao sa mnom. Bila je to samo Biblija koja je ostala u mojoj ćeliji.

“Moje posljednje noći u zatvoru, kleknuo sam i u molitvi rekao: “Bože, bio si tako dobar prema meni, Cijelo vrijeme si me štitio. Kako da te proslavim?” Rekao je: “Gledaj, samo Mi se moli kao što činiš svaki dan i čitaj Moju Riječ.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Deliverance Down Under (@deliverancedownunder)

NAJNOVIJE!