NaslovnicaVijestiRussell Brand podijelio nevjerojatnu fotografiju s krštenja u rijeci Temzi s prijateljem...

Russell Brand podijelio nevjerojatnu fotografiju s krštenja u rijeci Temzi s prijateljem Bearom Gryllsom

Bear Grylls pomogao je Russellu Brandu da zavjetuje svoj život Kristu tijekom “intimnog” krštenja u rijeci Temzi.

Komičar, koji je najavio svoje krštenje krajem prošlog mjeseca, podijelio je 8. svibnja fotografiju događaja na svojim profilima na društvenim mrežama. Prikazuje Russella, Beara i prijatelja kako se grle tijekom “nevjerojatnog” trenutka.

“Ja, Bear Grylls, rijeka Temza i, naravno, Sveti Duh”, napisao je.

Russell Brand nedavno se obratio na kršćanstvo u nastojanju da “ostavi prošlost iza sebe i nanovo se rodi u Kristovo ime.” Tu odluku donio je 28. travnja.

“Vjera i duhovni trenuci u našim životima stvarno su osobni”, rekao je Bear u izjavi za The Daily Mail. “Ali privilegija je stajati uz bilo koga kada izrazi poniznu potrebu za oprostom i snagom odozgo. Prijateljstva kada prolazimo kroz teška vremena toliko vrijede.”

Nakon ceremonije, Russell je zahvalio Bearu i njegovom prijatelju Joeu što su stajali uz njega tijekom “vrlo intimnog iskustva”.

“Moram naučiti osloboditi se vitica sebičnosti, egoizma i samocentrizma te se probuditi za nešto veće”, rekao je u X objavi koja je dokumentirala “prvi tjedan njega kao kršćanina”. Kršćanstvo o kojem učim me fascinira, nije preteča psihijatrije. To je preteča kvantne fizike; to je preteča načina razumijevanja svijesti, načina razumijevanja stvarnosti vrlo duboko.”

NAJNOVIJE!