Osvajačica zlatne olimpijske medalje dala slavu Bogu pred novinarima: “Sve što radim pripisujem Bogu”

Atletičarka Sydney McLaughlin-Levrone izgovorila je riječi pune vjere nakon što je osvojila olimpijsko zlato u utrci na 400 metara s preponama za žene.

25-godišnja Amerikanka, koja je postavila novi svjetski rekord s vremenom od 50,37 sekundi, obećala je da ga želi “veličati” u svim aspektima svog života.

Govoreći na konferenciji za medije nakon utrke rekla je:

“Sve što činim pripisujem Bogu. On mi je dao dar, poticaj da se poboljšam. Imam platformu i želim je koristiti da Ga proslavim.

Dakle, kad god stanem na stazu… to je uvijek molitva ‘Bože, dopusti mi da budem posuda u kojoj si proslavljen… kakav god bio rezultat’… kako se ponašam, kako se nosim , ne samo u načinu na koji nastupam.

Dakle, to je samo sloboda u spoznaji da će, bez obzira što se dogodi, On dobiti pohvale, preko mene. I da, zato radim to što radim.”

McLaughlin-Levrone osvojila je zlato na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020., bila je svjetska prvakinja 2022. i bila je prva žena koja je srušila granice od 52 sekunde i 51 sekunde na 400 metara s preponama.

Udana je za Andrea Levronea Jr., bivšeg igrača Nacionalne nogometne lige (NFL). Par navodno pohađa crkvu Grace Community Church u Los Angelesu, a Andre je upisan u The Master’s Seminary, koji je povezan s crkvom.

NAJNOVIJE!