NaslovnicaVijestiObiteljski odmor završio tragedijom, pastorova kći (6) je preminula

Obiteljski odmor završio tragedijom, pastorova kći (6) je preminula

Obiteljski odmor pastora iz New Jerseya u Maineu završio je tragedijom kada je nesreća s badminton reketom dovela do smrti njihove 6-godišnje kćeri, Lucy Morgan. Djevojčica je smrtno stradala nakon što ju je pogodio odvojeni dio reketa dok nije aktivno igrala.

Lucy, kći Jesseja Morgana, pastora u Green Pond Bible Chapel u Newfoundlandu, New Jersey, bila je s obitelji u iznajmljenoj vikendici uz jezero u Limericku, Maine. Nesreća se dogodila tijekom opuštenog obiteljskog trenutka uz jezero, izvijestio je New York Post.

Nakon ručka, dok je Lucy sjedila sa strane, njezina braća i sestre igrali su badminton. Reket se slomio pri zamahu, a aluminijska osovina odvojila se od drvene ručke i pogodila Lucy, probivši joj lubanju.

Unatoč hitnoj medicinskoj pomoći u Maine Medical Center u Portlandu, Lucy je podlegla ozljedama rano u srijedu ujutro. Pretrpjela je teška oštećenja mozga, hipoksično-ishemijsku encefalopatiju, objasnio je njezin otac u emotivnom blogu.

Iako je operacija uspjela smanjiti pritisak na mozak, Lucy je izgubila sve moždane funkcije i sposobnost samostalnog disanja.

Pastor Morgan opisao je razorni utjecaj na Lucyjinu braću i sestre — Silasa (10), Shiloh (8) i Atticusa (4) — koji se bore s osjećajem krivnje i tuge. Obitelj se vratila u New Jersey suočena s bolnom stvarnošću vožnje kući bez Lucy.

Maine State Police potvrdila je da je ozljeda bila nenamjerna i dogodila se tijekom igre braće i sestara. Osovina je pogodila Lucy u glavu s dovoljnom silom da uzrokuje tešku ozljedu.

Lucyjin sprovod održat će se 15. lipnja u Green Pond Bible Chapel, gdje njezin otac služi. Pastor Morgan u svom blogu piše o Božjoj milosti u ovoj tragediji i zahvalnosti za podršku zajednice. Pomolimo se za njih!

NAJNOVIJE!