Obitelj preživjela udar tornada: “Vikali smo: ‘Bože, pomozi nam!’”

Dr. Joshua Fowler i njegova obitelj jedva su pobjegli iz svoje kuće u Valley Viewu, Texas, nekoliko sekundi prije nego što je tornado pogodio, pripisujući svoje preživljavanje božanskoj intervenciji.

Joshua je ispričao kako su dramatični događaji mogli završiti tragično.

“Bio sam u dnevnoj sobi s duhovnim sinom iz Orlanda, dok su moja žena i djeca spavali”, rekao je Fowler. Osjetivši iznenadnu potrebu, potaknutu Duhom Svetim, otišao je probuditi svoju ženu Lisu i premjestiti djecu, 18-mjesečnog sina i trogodišnju kćer, na sigurnije mjesto.

“Zgrabili smo djecu i sklonili se ispod stepenica u malom toaletu”, rekao je. Zvao je i svog 17-godišnjeg sina Benjamina, ali tornado je već bio blizu.

“Dok sam zatvarao vrata, čulo se ‘Bum’,” rekao je Joshua, opisujući kako je tornado pokušavao usisati cijelu kuću.

U međuvremenu, Benjamin i posjetitelj su se sklonili u smočnicu. Fowler, Lisa i mlađa djeca molili su se u kupaonici dok su se snažni vjetrovi razbijali oko njih.

“Molitva je bila naša jedina nada”, rekao je Fowler. “Vikali smo, ‘Bože, pomozi nam!’”

Nakon nekoliko minuta, tornado se smirio. “Osjećao sam se kao vječnost, ali trajalo je samo nekoliko minuta”, rekao je Fowler. Lisa je dodala da vjeruje kako je molitva spasila njihove živote.

Kad su izašli iz kupaonice, obitelj je bila zapanjena razmjerom štete. Kuća je izgubila krov i bila je u ruševinama. Fowler je rekao da vjeruje kako će Bog obnoviti njihovu kuću i život.

“Bog je Bog obnove”, rekao je Fowler, nadahnjujući druge da traže Božju pomoć u teškim trenucima.

Lisa je istaknula važnost održavanja mira i vjere za svoju obitelj, posebno zbog traume koju je njihovo trogodišnje dijete preživjelo.

NAJNOVIJE!