Nastavak ‘Pasije’ bit će podijeljen u 2 dijela: Prvi film bit će objavljen 2025.

Nastavak ‘Pasije’ Mela Gibsona iz 2004. bit će podijeljen u dva dijela, s prvim filmom koji će pratiti priču o onome što se dogodilo između Kristova raspeća i uskrsnuća.

Pasija Kristova: Uskrsnuće, 1. dio, bit će objavljen 2025. godine i fokusirat će se na “događaje koji su se dogodili tri dana između raspeća i uskrsnuća kada je Isus Krist sišao u Abrahamovo krilo kako bi propovijedao i uskrsnuo starozavjetne svece”, stoji u službenom opisu filma na IMDB.com, koji ažuriraju sami filmaši i publicisti.

Mel Gibson je režirao prvi film, a vodi i ovaj projekt. Navodno još nije ni počelo snimanje premda su postojala šuškanja da je već snimljen te samo čeka distribuciju.

“Pitao sam ga [Gibsona] hoće li biti spreman za snimanje u siječnju, rekao je, ‘da, možda.’ Rekao sam, ‘Što kažete na kraj jeseni?’, rekao je, ‘Da, možda.’ Dakle, tko zna… možda će biti dva filma, možda tri, ali mislim da su dva”, rekao je Caviezel.

VIDI OVO: Pasija 2: Uskrsnuće: Bit će to najveći film svih vremena

U odvojenom intervjuu, Caviezel je rekao: “Mel [Gibson] me proveo kroz sve scene, a ja sam bio na podu i plakao. … Bit će to jedna od najboljih stvari koje ste ikada vidjeli.”

Snimanje filma vjerojatno počinje u siječnju u Meksiku.

Gibson piše scenarij s Randallom Wallaceom, koji je također napisao scenarij za Hrabro srce (1995), Pearl Harbor (2001) i Secretariat (2010).

Francesco De Vito će glumiti Petra, dok će Maia Morgenstern glumiti Mariju, piše IMDB.com. Oboje su imali iste uloge u filmu iz 2004.

‘Pasija’ ostaje najuspješniji film kršćanske tematike svih vremena s ukupnom zaradom od 612 milijuna dolara u kinima diljem svijeta. Film ekranizira Isusove posljednje sate prije raspeća.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!