Mel Gibson počinje sa snimanjem filma Pasija: Uskrsnuće

Jim Caviezel reprizirat će svoju ulogu Isusa.

Čini se da Pasija: Uskrsnuće napreduje budući da je Mel Gibson ovog tjedna uočen u potrazi za lokacijom u Europi za nastavak svog filma iz 2004. godine.

Antonio Parente, direktor Komisije za film Puglia, izvijestio je da je Gibson obišao Maltu prije nego što je istražio različita mjesta u južnoj Italiji, uključujući drevne gradove Ginosa i Altamura.

Međutim, Gibsonov publicist, Alan Nierob, rekao je: “Sve što možemo potvrditi je da su nedavno izviđali lokacije… nema se o čemu raspravljati u ovoj ranoj fazi.”

Gibson je navodno godinama surađivao sa scenaristom Hrabrog srca Randallom Wallaceom na scenariju nastavka, koji bi se trebao fokusirati na čudesno Isusovo uskrsnuće.

Pasija 2: Uskrsnuće
Snimka zaslona: Pasija/YouTube

2023. godine Gibson je otkrio da su napisali dva scenarija za Uskrsnuće, objašnjavajući da je “jedan od njih vrlo strukturiran i vrlo jak scenarij, i nešto više od onoga što biste očekivali, a drugi je kao acid trip.

Originalni film, objavljen 2004., zaradio je 612 milijuna dolara diljem svijeta i 20 godina držao rekord za film s najvećom zaradom s R-ocjenom.

Unatoč komercijalnom uspjehu, dobio je mješovite kritike, a neki su kritičari izrazili zabrinutost zbog njegovog grafičkog sadržaja i percipiranog antisemitizma.

Jim Caviezel reprizirat će svoju ulogu Isusa. Inače, ovaj film će biti Gibsonov sedmi redateljski rad, nakon njegovog nadolazećeg filma Flight Risk, koji bi trebao biti objavljen 24. siječnja 2025.

NAJNOVIJE!