Kamala Harris pohvaljena kao ‘fenomenalna Božja službenica’ tijekom govora u megacrkvi

U nedjelju, 13. listopada 2024., biskup Rosie O’Neal, osnivač i stariji pastor crkve Kršćanskog centra Koinonia u Greenvilleu, Sjeverna Karolina, opisala je potpredsjednicu Kamalu Harris kao “fenomenalnu službenicu Božju”, prije nego što je izašla na pozornicu.

Obraćajući se zajednici, Kamala ih je potaknula da se ne umore u činjenju dobra, crpeći iz Galaćanima 6.

Kao predsjednička kandidatkinja Demokratske stranke, Harris, koja želi postati prva žena predsjednica Sjedinjenih Država, istaknula je izazove održavanja vjere u vrijeme krize.

Prema The Christian Postu, posebno se osvrnula na nedavna razaranja uzrokovana uraganima Helene i Milton u državama poput Sjeverne Karoline i Floride.

Uragani su uzrokovali milijarde dolara štete i odnijeli brojne živote, posebno u zapadnoj Sjevernoj Karolini, koja se nalazi pet sati od mjesta gdje je govorila.

“Lako je u ovim trenucima krize dovesti u pitanje našu vjeru ili je čak privremeno izgubiti zbog onoga što vidimo”, rekla je.

“To čini dobro mom srcu i duši.”

Harris se osvrnula na svoja rana iskustva s vjerom, dijeleći sjećanja na pjevanje u dječjem zboru u 23rd Avenue Church of God u Oaklandu, Kalifornija. Citirajući Poslanicu Galaćanima, rekla je: “Nemojmo se umoriti čineći dobro, jer ćemo u pravo vrijeme žeti žetvu ako ne odustanemo.”

Naglasila je kako je vjera više od vjerovanja, rekavši: „Vjera je glagol, nešto što se pokazuje kroz djelo“.

Harris se također osvrnula na svog pastora iz djetinjstva, velečasnog Amosa C. Browna iz Treće baptističke crkve u San Franciscu, koji je često citirao Miheja 6,8: “Činite pravdu, volite milosrđe i hodite ponizno s našim Bogom.”

1 KOMENTAR

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Salonski
1 dan prije

U Americi vrediš samo ako jednom u životu svratiš u neku izveštačenu crkvu i pomoliš se sotoni.!

NAJNOVIJE!