NaslovnicaVijestiŽupnik podržao Baby Lasagnu: Svi ti želimo puno sreće i obilje Božjeg...

Župnik podržao Baby Lasagnu: Svi ti želimo puno sreće i obilje Božjeg blagoslova!

Župnik Želimir Bagavac podržava Marka Purišića (28), poznatijeg kao Baby Lasagnu, kojemu je kako kaže vjera važna u životu.

Svi u našoj župi podržavamo našeg Marka Purišića, poznatijeg kao Baby Lasagna. Poslali smo mu i poruku podrške te će u subotu cijela župa, pa i cijeli Kaštelir navijati za njega, rekao je Želimir Bagavac, župnik kaštelirske župe svetih Kuzme i Damjana, prenose 24sata.

O nastupu Baby Lasagne govori cijela Europa. A poruka koju je pjesmom prenio na gledatelje ispred malih ekrana i u Areni u Malmou vrlo je jasna. Mladi odlaze ‘trbuhom za kruhom’ i žele se jednoga dana vratiti u svoje ‘gnijezdo’, svoju očevinu i djedovinu. O Marku župnik ima samo riječi hvale i rekao je da je naš Baby Lasagna religiozan mladić.

– Dolazi kod nas u crkvu nedjeljom, kad god može. Posljednje vrijeme ga nije bilo, ali to je zbog priprema za Eurosong. Ja ga vidim u crkvi s oltara. Vjera mu je jako važna i to se vidi. Ne pjeva kod nas u zboru, ali pjeva među pukom. Ide na svetu misu i euharistija mu jako puno znači. Na njemu se vide upravo ta poniznost, poštenje, iskrenost i jednostavnost, s kojima je osvojio sve nas. A koliko vidimo i cijelu Europu – objasnio je župnik.

‘Jedva čekamo finale’

Oduševio se njegovim polufinalnim nastupom. Baby Lasagna je uoči same polufinalne večeri na pitanje medija kako je tako smiren pred veliki nastup rekao: ‘Puno ljudi moli za mene’.

– To je istina. Molimo, ne samo mi kao župa, nego se moli i puno šire. Njegov budući punac je naš voditelj crkvenog zbora i prvi župnikov suradnik, kao i njegova supruga. Oni su najbliži i najvažniji suradnici. A koliko znam, i njegov otac svira u crkvi nedjeljom. U Savudriji. Religioznost je našemu Marku usađena od malih nogu. Za to su zaslužni njegovi predivni roditelji – rekao je župnik.

Na pitanje hoće li pratiti finalni nastup u subotu, župnik je odmah odgovorio potvrdno.

– Nego što, bodrit ćemo ga i navijati za njega. Teško je prognozirati bilo kakve rezultate, ali za nas je Marko već sad pobjednik – rekao je župnik na kraju.

Bagavac je svećenik rodom iz Labina, a prije nego što se zaredio bio je uspješan nogometaš koji je igrao za labinski Rudar, Istru iz Pule, i to kad je Istra bila u Prvoj HNL, i Vodnjan.

– Dragi Marko, cijela župna zajednica je uz tebe. Svi ti želimo puno sreće i obilje Božjeg blagoslova. Ti si za nas već pobjednik – stoji u video poruci upućenoj Baby Lasagni.

Marko se nakon nastupa zahvalio svima diljem svijeta koji ga podržavaju.

NAJNOVIJE!