NaslovnicaVijestiTeško ozlijeđeno petero djece u Bjelovaru, jedno je u kritičnom stanju

Teško ozlijeđeno petero djece u Bjelovaru, jedno je u kritičnom stanju

Petoro djece, svi u dobi od 13 do 15 godina, jučer su završili u bjelovarskoj bolnici s teškim ozljedama, a jedno od njih je u kritičnom stanju.

Prometna nesreća s quadom

Oko 15:45 u mjestu Bulinac kod Bjelovara došlo je do nesvakidašnje nesreće kada je quad kojim je upravljala djevojčica sletio s ceste. Vozila je dvojicu dječaka, a zbog neprilagođene brzine izgubila je kontrolu nad vozilom te udarila u betonski most. Djeca nisu nosila kacige i zadobila su teške ozljede glave, a jedno od njih se bori za život. Svi su prebačeni u Opću bolnicu dr. Anđelko Višić u Bjelovaru.

Ravnateljica bolnice, Sanela Grbaš Bratković, potvrdila je da su djeca u šok sobi s teškim povredama glave. Policija je priopćila da djevojčica nije imala dozvolu za upravljanje quadom te slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

Još dvoje djece ozlijeđeno u odvojenim nesrećama

Istog dana u 20:35, 21-godišnji vozač automobila nije se zaustavio na pješačkom prijelazu u centru Bjelovara i udario 13-godišnju djevojčicu, koja je pretrpjela teške ozljede. Vozač će biti kazneno prijavljen.

Oko 21:35, 15-godišnji dječak je vozeći električni romobil bez kacige izgubio kontrolu i pao na kolnik u Zagorskoj ulici, zadobivši teške ozljede glave. Protiv njega će biti proveden prekršajni postupak.

Pomolimo se za oporavak stradale djece!

NAJNOVIJE!