NaslovnicaVijestiSvećenik s Ultre otkrio što su neki partijaneri od njega poželjeli

Svećenik s Ultre otkrio što su neki partijaneri od njega poželjeli

Svećenik don Miro Šakić koji je dijelio vodu na Ultri u Splitu je za Dnevnik Nove TV otkrio što su neki partijaneri od njega poželjeli.

Neposredno prije početka druge festivalske večeri u Splitu, reporter Dnevnika Nove TV, Domagoj Mikić, javio se s terena. Razgovarao je s don Mirom Šakićem, voditeljem projekta Ultra evangelizacije iz splitske nadbiskupije.

“Ni večeras kao ni sinoć nitko neće ostati žedan. Mladi katolici iz čitave Hrvatske su tu. Sinoć je bilo posebno vruće pa smo im dijelili čaše vode”, izjavio je Šakić.

Napomenuo je da je tijekom prve večeri Ultra Europe festivala bilo mladih iz svih krajeva svijeta, a s reporterom Dnevnika Nove TV podijelio je dojmove gostiju festivala.

Poljaci su zatražili molitvu i blagoslov

“Bilo im je jako drago vidjeti nas. Fascinantno mi je da je bilo turista iz cijelog svijeta. Poljaci su nas tražili da se za njih pomolimo i da ih blagoslovimo. Nije im bila dovoljna čaša vode nego su htjeli i blagoslov”, rekao je Šakić te dodao da su u petak podijelili više od četiri tisuće čaša vode.

Mladi iz splitske nadbiskupije i don Miro Šakić planiraju biti prisutni na festivalu i u subotu i u nedjelju, od njegovog otvaranja do ponoći.

NAJNOVIJE!