Na Povorci ponosa mala djeca gledala u osobu “obučenu” u kondome

Na Povorci ponosa održanoj u subotu u Zagrebu mala djeca gledala u osobu “obučenu” u kondome.

LGBTQ povorka održana je u subotu u Zagrebu, a među sudionicima je bila i zagrebačka gradska vlast na čelu s gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem.

Na Povorci se pojavila osoba u haljini napravljenoj od paketića kondoma, a pored nje se dvoje djece drži za ruku dok druga djeca gledaju.

“To su zlostavljana djeca”

Ustavni stručnjak i profesor ustavnog prava na Sveučilištu u Osijeku, Mato Palić, komentirao je obučenu osobu i djecu pored nje. Prozvao je i pravobraniteljicu za djecu.

“Transrodna osoba ‘obučena’ u kondome na povorci ponosa u Zagrebu. Malodobna djeca izložena takvim sadržajima su zlostavljana djeca, a svi koji to podržavaju snose odgovornost. Pravobraniteljica za djecu je na produženom vikendu, a ostale institucije isto tako”, komentirao je profesor Palić na svome Facebook profilu.

Očito je da se u ovom slučaju radi o hiperseksualizaciji i indoktrinaciji djece te se očekuje reakcija pravobraniteljice za djecu. Osim toga, osoba u haljini od kondoma na nogama je imala štikle i čarape s Gospinim likom. Fotografiju možete vidjeti ovdje

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!