NaslovnicaVijestiBaby Lasagna je spreman: "Prije nastupa ću se pomoliti"

Baby Lasagna je spreman: “Prije nastupa ću se pomoliti”

Baby Lasagna nastupa u utorak u prvoj polufinalnoj večeri na Eurosongu. Spreman je i kaže da će se prije nastupa pomoliti.

Baby Lasagna družio se, prije sutrašnjeg nastupa u prvoj polufinalnoj večeri, s hrvatskim novinarima. Otkrio je kako teku pripreme, što mu se sviđa u Švedskoj, ali i koji su mu rituali prije nastupa.

“Razmišljam još što će biti sutra. Probe su sve odrađene pa onda otprilike znam gdje ću biti. Fokusiran sam sad u ovom trenutku gdje sam iza kamere”, otkrio je Baby Lasagna za 24sata.

Naveo je kako su mu molitva i ‘boksanje u prazno’ rituali prije nastupa te da sluša rap glazbu kako bi se ‘nabrijao’.

Ranije je Baby Lasagna izjavio: “Svako jutro pročitam nekoliko poglavlja Biblije jer smatram važnim poznavati Njegovu Riječ. Također slušam duhovnu glazbu, gledam Chosen (proplakao sam, valjda, na svakoj epizodi)… zapravo na sve strane pronalazim stvari koje me tješe. No najviše mi znači Euharistija, a definitivno obožavam mise zornice u vrijeme došašća. Prošle sam godine propustio samo jednu…”

Nedostaju mu mačke i more

Dodao je kako mu je bilo dobro na tirkiznom tepihu i da se vidio samo sa srpskom predstavnicom Teya Dorom.

Nije se družio s drugim izvođačima nakon tirkiznog tepiha, a jako mu nedostaju mačke koje su trenutno kod Elizabetinih roditelja. Tražio je mačke po Švedskoj, ali ih nije našao.

“Volim i pse, ali ih se bojim. Imam traume jer su me ugrizli kao malog”, dodao je.

Nedostaje mu more, a Malmö mu se sviđa jer je veliki grad s energijom malog grada. Jedino što mu smeta je vjetar koji jako puše.

NAJNOVIJE!