Francuska promovira sotonistički događaj: Kršćani su u šoku!

Plakat za taj događaj čak prikazuje četiri crkve u plamenu.

Francuska promovira novi sotonistički događaj javnim novcem u gradu Tulouseu nakon šokantnog otvorenja Olimpijskih igara na kojima se ismijavalo kršćanstvo.

Zabranjeno je nositi vjerske simbole na javnim mjestima (na poslu, u školi, u gradskoj vijećnici itd.). S druge strane, gradovi financiraju projekte s otvoreno sotonističkim obilježjima.

U Toulouseu će se održati predstava koja je financirana s desecima tisuća eura državnog novca. Predstava nosi naziv “čuvar hrama”, što je masonska referenca, a u njoj će Minotaur lutati zajedno s Lilith.

U centar Toulousea postavljena je neobičan stroj nazvan Lilith, koji prikazuje biće napola ženu, napola škorpiona, s nogama pauka i rogovima ovna.

Taj je stroj za Hellfest, godišnji metal festival u Bretanji, poznat po sotonističkim simbolima, premda organizatori tvrde da je riječ o “kulturi”.

Lilith će biti dio ulične parade od 25. do 27. listopada, pod nazivom “Vrata tame”, koja je 2018. privukla oko 800.000 posjetitelja.

Plakat za taj događaj čak prikazuje četiri crkve u plamenu. U Francuskoj je posljednjih mjeseci bilo mnogo spaljenih crkava. Nitko o tome ne govori, a ovaj plakat to promovira.

Zabranjeno je nositi križ u školi, ali s druge strane, kip Lilith ponosno nosi dva obrnuta križa kao naušnice.

Gradonačelnik Toulousea posvetio je Minotaura kao zaštitnika svog grada, a katolički nadbiskup je prvi puta u povijesti posvetio grad Presvetom Srcu Isusu.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!