Don Tomislav Lukač održao propovijed koja je privukla pažnju javnosti

Don Tomislav Lukač održao je propovijed na kampu za mlade koja je privukla pažnju javnosti. Ovoga puta, glavni lik njegovog izlaganja s oltara bio je kapetan Vatrenih Luka Modrić.

“Teško djetinjstvo, čuvao ovce, prošao Domovinski rat, u nekim klubovima su mu rekli da je mršav i malen i da od njega vjerojatno neće biti ništa, a prije par godina postao je najbolji igrač svijeta. To je Luka Modrić”, započeo je Don Tomislav.

U propovijedi je naglasio da to što nisi sada najbolji, ne znači da jednog dana nećeš postati. Također, to što si sada najbolji, ne znači da ćeš uvijek biti najbolji, jer puno se toga u životu postiže trudom i zalaganjem.

“Apostolu Tomi Isus je dao priliku da stavi prst na mjesto Isusovih rana i da se uvjeri da je to stvarno Isus i da je uskrsnuo i pobijedio smrt. Mi s pravom možemo biti ljubomorni na Tomu i ljubomorni na ostale apostole koji su živjeli s Isusom”, kazao je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @dontomislavlukac

 “Isus nam svaki dan progovara kroz Božju riječ”

Navodi kako je Petar bio Isusov najbolji učenik. “On je tri puta zatajio Isusa, a Juda je izdao Isusa. Podno križa, kada je Isusu bilo najteže, 11 od 12 apostola su se razbježali, znači da to što su bili s Isusom nije garancija da su najbolji vjernici”, kazao je Don Tomislav.

Don Tomislav je istaknuo da, iako nismo živjeli s Isusom prije 2000 godina, to nam ne može biti izlika da ne budemo najbolji vjernici. Isus nas toliko voli da je ostao prisutan u Bibliji i svaki dan nam progovara kroz Božju riječ.

Između Severine i svećenika Tomislava Lukača izbio žestok sukob

“Nemojmo tražiti izlike u životu, postanimo najbolji nogometaši, najbolji ljudi i najbolji kršćani”, rekao je Don Tomislav Lukač u svojoj propovijedi mladima i djeci.

Mladi svećenik je trenutno jedan od najpopularnijih katoličkih propovjednika, a na popularnim društvenim mrežama ga prate deseci tisuća vjernika.

NAJNOVIJE!