NaslovnicaDuhovnostOva poruka nije da vas osudi, nego da vas probudi

Ova poruka nije da vas osudi, nego da vas probudi

Je li vaša duša uznemirena zbog izgubljenih? Imate li vi breme za ljude u svom krugu djelovanja? Ili se beskrajno usredotočujete samo na vlastite potrebe? Ako nemate Kristovo srce i Njegovo breme, nikada nemojte očekivati da će vas upotrijebiti!

Svatko od nas može u vjeri tražiti više Duha Svetog. Možemo Ga tražiti da nam da breme, da plače u nama, da nas vodi, da govori nama i kroz nas. On čeka da nas vodi – da nam otkrije Očeve putove!

Naš krug djelovanja možda nije Kina ili Afrika. Za mnoge kršćane djelo za vječnost usmjereno je na obitelj, prijatelje i suradnike na poslu. Ali potrebno je isto: da bismo dosegli izgubljene, moramo tražiti Gospodina da ih počne osvjedočavati – i da pripremi naša srca s pravom riječi.

Ako će svi koji čitaju ovu poruku, dopustite Duhu Svetom da učini tu riječ stvarnom u njima – tražiti Ga za Njegovo breme i vodstvo – ne može se reći kakvu će žetvu Duh možda požeti! Istina je da najveća djela za vječnost nisu učinjena na masovnim evangelizacijama, nego kad jedan vjernik dosegne jednu izgubljenu dušu. A to se događa samo kad neki vjernik dobije breme Gospodnje!

Ponudite se Duhu Svetom upravo sada. Pozovite Ga, postite i molite. Tražite Ga da vas vodi do onih koje je osvjedočio i pripremio da čuju Njegovu riječ. Tada se pouzdajte u Njegovo vodstvo i silu da će učiniti čudo. On će ga i učiniti! Bog želi spasiti mnoge u vašoj obitelji i u krugu vaših prijatelja i poznanika!

Autor: David Wilkerson

NAJNOVIJE!