Bivši Diddyjev producent, sada pastor, ispričao je detalje o šokantnim zabavama

“Ovaj tip je mogao dobiti što god je htio. Na zabavi je već bilo djevojaka, ali vjerujem da su te djevojke došle izričito da rade što god mi zaželimo.”

Bivši glazbeni producent Seana “Diddyja” Combsa ispričao je o svom vremenu u industriji i kako ga je Bog spasio usred tame.

Rod Long, koji sada provodi svoje vrijeme posvećeno službi, došao je iz okruženja blještavila i glamura glazbene industrije, da bi na kraju radio kao glazbeni producent za Seana “Diddyja” Combsa.

Međutim, Long se borio s Božjim glasom koji je od njega tražio da ostavi svu slavu iza sebe. Sada kada je svijet postao fasciniran slučajevima protiv Diddyja, Long dijeli svoju priču o tome kako ga je Bog spasio iz dubine očaja.

Prvi susret s Diddyjem bio je u Miamiju na Floridi.

“Bilo je to u Miamiju na zabavi. Samo se sjećam da je ušao i sve pitao: ‘Hej, kakve djevojke želite?’”, navodi Long. “Ovaj tip je mogao dobiti što god je htio. Na zabavi je već bilo djevojaka, ali vjerujem da su te djevojke došle izričito da rade što god mi zaželimo.”

Long kaže da se stalno borio s tim da čuje Gospodinov glas koji mu je govorio da izađe iz tih situacija.

“Svakog trenutka sam se suočavao s glasom Gospodnjim koji mi je govorio da odem odatle”, kaže Long.

Seanse uz zvukove glazbe

Long, koji je odrastao kao pastorov sin, znao je da tama ovoga svijeta nije od Boga.

“Zapravo se osjećam kao da ću poludjeti. I pokušavam podijeliti s drugim ljudima da vidim prolaze li oni kroz istu stvar jer znam da su neki od pisaca i producenata u mojoj blizini također došli iz crkve”, kaže Long.

“Opisao si trenutke u kojima si vidio ljude kako zapravo rade seanse uz svoju glazbu”, upitao ga je voditelj Arayomi.

“Svi bismo bili u studiju i bilo bi gotovo ritualno”, odgovara Long. “Zapalili bismo svijeće i dok bi ritmovi svirali… oni bi uz glazbu pjevali različite stvari.”

Long kaže da iako se nikada nije odvojio od Diddyjevog unutarnjeg kruga, zahvalan je Gospodinu što je zaustavio bilo kakav rast na putu tame.

Longu je na putu na zabavu u Las Vegasu konačno bilo dosta tame. Nakon što je sjeo u avion i vratio se kući u Houston, Long tvrdi da su on i njegova obitelj te njegova sadašnja supruga počeli primati prijetnje.

“Rekao sam Gospodinu, ‘Ako mi pomogneš izaći iz ovoga, poslušat ću te. Učinit ću što god želiš. I [molio sam se] iskrenim srcem, i pozivi su se stišali. Stali su”, kaže Long.

Dok je Long još uvijek imao dug i mračan put pred sobom, uključujući dodir sa smrću i demonskim, on je na kraju dao cijeli svoj život Kristu dokazujući da nijedna sila pakla nije veća od autoriteta i otkupljenja Krista Isusa.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!