Umro je jedan od najvećih monstruma na svijetu

Serijski ubojica Roman Burtsev iz Rostovske oblasti umro je od raka u zatvorskoj bolnici.

Prema pisanju lokalnih medija, serijski manijak i pedofil preminuo je u subotu u ozloglašenom zatvoru “Bijeli labud” u 53. godini života. Prema istražiteljima, Burtsev je od 1993. do 1996. godine silovao i ubio šestero djece, zbog čega se smatra jednim od najvećih monstruma.

Svoj prvi zločin počinio je kao školarac

S 13 godina svoju je kolegicu iz razreda nasilno odvukao u podrum i natjerao je da se skine. Na vrisak nemoćne djevojke odgovorila je žena koja je radila kao domarica.

Sljedećih deset godina Burtsev nije skrenuo pažnju na sebe. Uspješno je završio osnovnu i srednju tehničku školu, odslužio vojsku, a zatim se zaposlio kao elektrozavarivač u tvornici.

Kada je odlučio zasnovati obitelj, počeli su imati ozbiljnih problema. Jedan od ključnih uvjeta za potencijalnu ženu bio je da bude “čista”. U potrazi za odgovarajućom partnericom počeo je upoznavati mlađe djevojke, ali ni one nisu ispunjavale njegove zahtjeve. Na kraju je Roman Burtsev počeo vjerovati da će djevojčice biti potpuno “čiste” te je počeo tražiti svoje prve žrtve, piše Telegraf.rs.

Godine 1993. ubio je 12-godišnjeg dječaka i njegovu sedmogodišnju sestru. Dječaka je bacio u provaliju, a djevojku silovao i zadavio, a zatim je bacio u provaliju pored njenog brata, a tijela zatrpao smećem.

Godinu dana kasnije počinio je još jedan zločin. Djevojčica je izgubila mače, a on joj je ponudio pomoć. Ukrcavši je na motocikl, odvezao ju je izvan grada, potom ju je silovao i ubio, pažljivo pokrivajući njeno tijelo.

U to vrijeme zasnovao je obitelj i postao otac. Dugo ga nije bilo moguće uhvatiti jer je pažljivo uništio sve dokaze.

Posljednji zločin Romana Burtseva dogodio se 1996. godine kada je silovao i ubio 12-godišnju djevojčicu.

Na kraju se pokazalo da se tijelo nije imalo gdje sakriti. Odlučio ga je zakopati, ali nije imao lopatu. Posudivši alat od susjeda, vratio se na mjesto zločina i zakopao tijelo djeteta. Kasnije je jednostavno ostavio lopatu u blizini. To je za njega postalo kobno.

Burtsev je pritvoren 17. srpnja 1996. godine.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!