“Bila sam u sotonističkom kultu, ciljali smo kršćane”

Bivša sotonistica potvrđuje koliko je važno biti na oprezu i duhovno "obučen", jer napadi ne dolaze uvijek izravno, već se često prikradaju kroz misli, slike i osjećaje.

Bivša članica sotonističkog kulta opisa je kako je služila kao kanal kroz koji su demoni prenosili poruke ostatku kulta.

Njihov krajnji cilj bio je uzrokovati kaos, no s vremenom su usmjerili svoje napore na ciljanje kršćana – posebice svećenika i vjernika u aktivnoj službi. Šokantno, imali su popise imena, adrese, pa čak i mjesta rada svojih meta.

Govori i o astralnoj projekciji – načinu na koji bi “putovala duhom” kako bi napadala vjernike i pokušavala ih navesti na grijeh, poput požude. Međutim, naišla je na fenomen koji ju je, kao i prisutne demone, uvelike frustrirao – zaštitu Božje prisutnosti nad kršćanima koji su aktivno molili.

Za njih su ovi ljudi bili u “zoni bez utjecaja” – oni pod zaštitom nisu mogli biti napadnuti.

Realnost Duhovne Borbe

Kršćanstvo ne promatra duhovnu borbu kao puki koncept, već kao stvarnost. Sveti Pavao jasno upozorava: “Obucite se u svu opremu Božju, da biste se mogli održati protiv zasjeda đavolskih.” (Efežanima 6,11) Živimo u svijetu u kojem zli pokušava oslabiti, zbuniti i udaljiti nas od Božje ljubavi i milosti. Zato je ključna naša stalna povezanost s Bogom kroz molitvu i vjeru.

Ova bivša sotonistica potvrđuje koliko je važno biti na oprezu i duhovno “obučen”, jer napadi ne dolaze uvijek izravno, već se često prikradaju kroz misli, slike i osjećaje. I sama opisuje situaciju kada je jednom u crkvi, tijekom molitve, osjetila iznenadan nalet grešnih misli – do te mjere da je uočila čovjeka u blizini i odmah shvatila da je riječ o osobi koja se nosi s unutarnjim bitkama.

Snaga Molitve i Zajedništva s Bogom

Isus je dao molitvu Oče naš kao štit i obranu protiv zla. Ta molitva nije samo niz riječi, već je izričaj vjere, zaštite i povezanosti s Bogom. Ona čuva i oslobađa. Stoga, baš kao što nam Biblija poručuje, “molite bez prestanka” (1 Solunjanima 5,17). Ova stalna molitva i usmjerenost na Boga su ključne – jer kad god smo povezani s Njim, On nas štiti i jača.

Poziv na Budnost i Zajednicu

Ovaj video svjedoči o tome kako satanisti namjerno ciljaju kršćane i infiltriraju se u crkve. No, ono što im nedostaje je snaga koja proizlazi iz zajedništva kršćana s Bogom. Duhovna borba nije samo pojedinačna, već i zajednička odgovornost. Zato se okružite zajednicom vjernika, molite jedni za druge i budite na oprezu – ne iz straha, već iz svjesnosti i mudrosti.

Ovo nije poziv na panično razmišljanje da je svaki problem demonski, ali treba zadržati ravnotežu i biti svjestan kako zlo djeluje, često u pozadini. Kako kaže apostol Petar, “Vaš protivnik, đavao, kao ričući lav obilazi tražeći koga da proždere.” (1 Petrova 5,8)

Naša snaga nije u nama samima, već u Božjoj milosti i zaštiti. Svakodnevno se “naoružajmo” molitvom, vjerom i zajedništvom, jer borba je stvarna – ali tako je i Božja pobjeda nad svim silama tame.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!