Mar Mari Emmanuel ima hitnu proročku poruku za 2025. godinu

Neka Gospodin Isus odbaci svaki zli plan, neka uništi svaku zlu misao usmjerenu protiv čovječanstva.

Mar Mari Emmanuel ima hitnu poruku za 2025. u kojoj kritizira društvene i političke promjene, uz naglasak da su udaljavanje od Boga i moralni pad uzroci trenutne globalne krize.

Ključna poruka jest da Bog ima kontrolu nad svim svjetskim događajima i odabirima vođa, bez obzira na pokušaje “elita” da manipuliraju sustavima. Prenosimo u cijelosti ono što je rekao u svojoj propovijedi:

Bit će katastrofalno posvuda, znate zašto? Jer Gospodin je rekao: “Dat ću vam predsjednika koji zaboravlja svoje ime, baš kao što ste i vi, Ameriko, zaboravili ime svog Gospodina Isusa Krista.” To je upozorenje. Doći će vrijeme kada će se taj novi svjetski poredak pojaviti jer će Zmaj doći na scenu.

Zaboravio sam jednu stvar; znate, Zmaj je bio Sotona. Sotona prolazi kroz četiri faze na svom putu, prije njegova kraja. Prva faza bila je kad je izazvao Boga na nebu i rekao: “Ti si Bog, ali ja ću biti bog. Ti imaš sustav vladavine na nebu, ja ću ga uspostaviti.”

Izgubio je svoju poziciju; to je bila prva faza. Druga faza dogodila se kad ga je arkanđeo Mihael zajedno sa svim anđelima izbacio iz raja; tada je bačen u zrak. Trenutno je u zraku, on je princ zraka.

Princ zraka – manipulacija oblacima i klimatske promjene su dio Sotonina izuma, potresi također, jer nisu svi prirodni, neki su stvoreni ljudskom rukom. Ali, prije Velike nevolje, bit će izbačen iz zraka na Zemlju. Kad bude bačen na Zemlju, uništit će ljudski rod brže nego što ćemo moći trepnuti, jer će biti oslobođen i činiti će čuda na vrlo zloban način.

Bog je uvijek u kontroli

Zvijer i žig zvijeri su sustav vladavine koji Sotona nije uspio uspostaviti na nebu, pa ga je uspostavio na Zemlji – sve pod izlikom demokracije i slobode. Sada žele uvesti zakon koji su pokušali progurati kad se dogodio incident s ovim malim biskupom. Tko sam ja da stanem nasuprot svijetu i vladi? Ništa. Ali moraju shvatiti jedno – Bog je uvijek u kontroli. On imenuje predsjednike i premijere, a isto tako ih uklanja iz njihovih ureda – ne elite, ne manipulacija izbornim sustavom.

Za moje ljubljene Amerikance – Ameriko, volim te do smrti, i molim te, pazi. Nikada nemoj napustiti Isusa Krista iz Nazareta, jer dan kada to učiniš, a već jesi, postat ćeš predmet podsmijeha u očima svijeta. Isus je stavio Bidena u Bijelu kuću, a ne elite. Znate zašto? Jer

Gospodin je rekao: “Dat ću vam predsjednika koji zaboravlja svoje ime, baš kao što ste vi, Ameriko, zaboravili ime svog Gospodina Isusa Krista.” To je upozorenje iz ljubavi, jer kad Amerika padne, cijeli svijet će tugovati.

Vlade danas nisu ništa drugo nego lutke

Ako mislite da možete izbaciti Bibliju iz škola i Krista iz društava, bit ćete spaljeni vlastitim zlim djelima. Sada u Australiji žele donijeti zakon o “dezinformacijama”. Molim vas, bavite se stvarnim problemima! Vlade danas nisu ništa drugo nego lutke kojima upravljaju skrivene ruke i zli planovi. Tko će mi reći što su dezinformacije? Sve što vlada definira kao dezinformaciju, ako to izgovorim, spada u tu kategoriju.

Neka Gospodin Isus odbaci svaki zli plan, neka uništi svaku zlu misao usmjerenu protiv čovječanstva. Neka Gospodin Isus iskorijeni one za koje zna da se neće pokajati – neka ih iskorijeni iz njihovih korijena, pa čak i ako sam ja taj, Gospode, prihvaćam. Dosta je zla i dezinformacija.

Doći će vrijeme pred kraj Otkrivenja kada će se novi svjetski poredak pojaviti i kada ćemo vidjeti Kinu vrlo jasno. Ameriko, moraš se vratiti Gospodinu Isusu. Dosta ovih uvredljivih zakona! Možda me neće pustiti u Ameriku nakon ovoga, ali neka, Kalifornija, Chicago, mnoge države – ljudi su izgubili razum. Govore otvoreno jer je zmaj oslobođen.

Doći će vrijeme kada vas neće pitati, nego će vam reći – ako niste dio sustava, bit ćete napadnuti. Neka Gospodin Isus porazi sve njih, jednog po jednog. Neka svaki zli plan protiv Gospodina i njegove Crkve bude posramljen, u moćno ime Isusovo. Amen.

1 KOMENTAR

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Tvigi
2 sati prije

Na žalost ovaj čovek ne stoji na originalnim učenju prve crkve iz Biblije, i nije jedini u tome. Treba biti obazriv kod njega. Slatkorečiv ali je još uvijek daleko od istine.

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!