Molitva koja će vam pomoći da više čeznete za nebom

Nebo je naš pravi dom. U nastavku je molitva koja će vam pomoći da više čeznete za nebom.

Dragi Bože, priznajem da ne čeznem uvijek za nebeskom domovinom, već se često vežem za prolazne stvari ovoga svijeta. Slab sam i podložan tome da zaboravim da smo samo putnici na ovom svijetu i da je naša domovina na nebesima. Bože, želim da u meni poraste iskrena želja za Tvojom blizinom. Tvoj Sin, Isus Krist, otišao je na nebo da nam pripravi mjesto. Obećao je da će se vratiti po nas i odvesti nas tamo gdje neće biti patnje, boli, nevolja. Daj da se svaki dan podsjetim te predivne istine i živim u nadi da ću baštiniti vječni život.

Oslobodi me od toga da tražim ispunjenje u onome što je privremeno, što brzo prolazi i ne zadovoljava dušu do kraja. Neka moj pogled bude uprt prema Tebi, da cijelim bićem žudim za Tobom. A dok sam još ovdje na zemlji, upotrijebi me za svoje Kraljevstvo. Daj da budem poslušan Tvojim zapovijedima i dijelim radosnu vijest o spasenju kroz vjeru u Isusa Krista. Daj da idem ka izgubljenima i u ljubavi ih opominjem da ovaj grešan svijet prolazi i da trebaju svoj život predati Tebi. Neka me u svemu vodi Tvoj Duh, a ne strah ili puka formalnost da nešto moram učiniti za Tebe. Znam da je još malo vremena i da se dolazak Spasitelja približava, zato ne dopusti da me ovozemaljske brige i želje odvoje od služenja za Tebe.

Hvala Ti za radost koju ćemo u punini doživjeti kada dođemo pred Tebe, slobodni od svega što nas odvaja od Tvoje ljubavi. Neka Tvoja volja bude nad svim mojim željama i mislima. Predajem Ti se, amen!

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!