Čovjek se probudio iz kome nakon 39 godina, bio je uvjeren da je još mlad

Kad se Luciano napokon pogledao u ogledalo, počeo je plakati jer nije prepoznao sijedog muškarca koji ga je gledao s druge strane.

U nesreći koja mu je zauvijek promijenila život, Luciano D’Adamo pao je u komu s 24 godine i probudio se tek 39 godina kasnije. Bio je uvjeren da je još mlad, a kad je stao pred ogledalo – prizor je bio šokantan.

Luciano je doživio tešku prometnu nesreću 2019. godine, kada ga je udario nepoznati vozač koji je pobjegao s mjesta nesreće. Nakon nekoliko dana kome, probudio se, ali svijet je za njega izgledao potpuno neprepoznatljivo. Naime, zaboravio je zadnjih 39 godina svog života, a njegova posljednja sjećanja sežu do ožujka 1980.

S nevjerojatnom igrom sudbine, Luciano je ostao „zarobljen“ u 1980. godini. Bio je uvjeren da ima 24 godine i da se uskoro treba vjenčati sa svojom tadašnjom zaručnicom, koja je imala 19 godina. Kad se Luciano napokon pogledao u ogledalo, počeo je plakati jer nije prepoznao sijedog muškarca koji ga je gledao s druge strane.

No, šokovi tu nisu prestali. Na vratima bolničke sobe pojavila se starija žena koja mu je tvrdila da je njegova supruga. I kao da to nije bilo dovoljno, Luciano je saznao da ima sina – i unuka.

Nakon buđenja je htio nazvati majku

Odmah nakon buđenja iz kome, Luciano je tražio da nazove svoju majku. Kada su mu dali mobitel, nije znao što učiniti s tim nepoznatim uređajem. Bolničko osoblje nije imalo srca odmah mu reći da je njegova majka preminula prije mnogo godina.

Pet godina nakon nesreće, Luciano i dalje ima poteškoća s povratkom izgubljenih dijelova pamćenja. Sada ima 68 godina, ali mentalno još živi u 1980., kada je radio kao radnik na rimskom aerodromu Fiumicino. Zanimljivo je da se sjeća samo jednog detalja iz zaboravljenog razdoblja – datuma, vremena i oznake „PN 2300“, koja je bila na bolničkoj kolijevci kada mu se 2014. rodio unuk.

Iako je fasciniran tehnološkim napretkom, poput GPS-a i pametnih telefona, njihov mu je koncept i dalje stran. Posebno mu je teško prihvatiti da je njegov omiljeni nogometni klub, Roma, dvaput osvojio titulu prvaka Italije, a da se on toga uopće ne sjeća.

Luciano je s vremenom počeo prihvaćati činjenicu da više nije mladić i navikavati se na novi život s obitelji, djecom i unucima. Nesreće iz 2019. se ne sjeća, a vozač koji ga je tada udario i pobjegao s mjesta nesreće nikada nije pronađen, piše Daily Mail.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!