Trudna mama pala sa 17. kata nebodera, beba je preživjela

Trudna mama je poginula nakon što je pala sa 17. kata nebodera. Čudom, beba u njoj je preživjela, ali je u kritičnom stanju i treba naše molitve.

Emma Atkinson, koja je bila u visokoj trudnoći, pala je sa 17. kata nebodera u Leedsu u utorak ujutro, priopćila je policija West Yorkshirea, dodajući da je njezino nerođeno dijete spašeno i odvedeno u bolnicu.

Hvala Bogu, bolničari su uspjeli izvući bebu iz Emminog trbuha, no novorođenče je i dalje u kritičnom stanju.

U posljednjoj Facebook objavi koju je objavila mjesec dana prije tragične smrti, Emma je objavila fotografiju sebe s trudničkim trbuščićem i kćeri ispred ogledala.

“Djevojčica je, ne može biti sretnija”, napisala je uz fotografiju.

Na društvenoj mreži Facebook osvanuli su brojni komentari o Emminoj smrti, a većina je mladu majku opisala kao “dobru dušu”.

“Neočekivani poziv jutros ostavio nas je u potpunom šoku. Emma, ​​imala si najveću osobnost i najveće srce. Počivaj u miru moja prekrasna rođakinjo”, napisala je Sarah Wapham na Facebooku.

Također, Megan Moore pamtit će je kao “prekrasnu damu”.

“Počivaj u miru lijepa damo. Ne mogu vjerovati da ovo pišem. Uvijek lijepa duša iznutra i izvana… Misleći na svoju djecu kod kuće i moleći se za svoju djevojčicu u bolnici”, napisala je Megan.

Lokalni vijećnik Luke Farley rekao je u izjavi da je incident “duboko uznemirujući”, dodajući da on i njegovi laburistički kolege “nude našu iskrenu sućut voljenima žene koja je preminula”.

Policija Zapadnog Yorkshirea priopćila je ranije da su hitne službe pozvane na mjesto događaja u Burmantoftsu u utorak oko 10.30 ujutro te da nije bilo “sumnjivih okolnosti” oko smrti.

“Žena, stara oko trideset godina, bila je u kasnoj trudnoći, a njezino je dijete nakon incidenta rođeno u bolnici, gdje je u kritičnom stanju”, rečeno je.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!