Trump obećao da će izbaciti transrodnu ideologiju iz škola, zabraniti “sakaćenje djece” u cijeloj zemlji

Bivši predsjednik Donald Trump ponovio je ovaj tjedan svoje planove da će transrodnu ideologiju držati podalje od javnih škola i potpisati zakon kojim se zabranjuju postupci “sakaćenja” tijela za maloljetnike diljem zemlje.

Obraćajući se u ponedjeljak prisutnima okupljenima u Concord Convention Center u Concordu u Sjevernoj Karolini, Trump je također izrazio svoju predanost održavanju vjerskih sloboda u obrazovanju.

“Prvog dana potpisat ću izvršnu naredbu kojom se zabranjuje kritička rasna teorija ili transrodno ludilo”, rekao je uz pljesak publike. “Poduzet ću povijesne radnje kako bih pobijedio otrov rodne ideologije i potvrdio da je Bog stvorio dva spola: muški i ženski.”

“Držat ću muškarce podalje od ženskih sportova. Potpisat ću zakon koji zabranjuje spolno sakaćenje djece u svih 50 država.”

Tijekom svojih primjedbi, Trump je također tvrdio da potpredsjednica Kamala Harris pokazuje neprijateljstvo prema kršćanstvu dopuštajući muškim sportašima da se natječu u ženskim sportovima, između ostalog.

Trump, koji je otvoreno govorio protiv onoga što vjeruje da je prijetnja koju ljevica predstavlja konzervativnim kršćanima, također je upozorio da će administracija Kamale Harris pojačati političke napade na vjernike u SAD-u. Trump je upozorio da “radikalna ljevica neće ostaviti kršćane na miru. Bit će sve gore i gore, a vi ćete jako patiti.”

Eric Trump, evanđelist Franklin Graham i bivši ministar stanovanja i urbanog razvoja Ben Carson također su se pridružili Trumpu na događaju u Concordu.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!