Dječak (15) pobio cijelu obitelj, sestra se spasila skrivanjem u kupaonici

Dječak je ubio oca, majku, troje braće i sestara te teško ranio sestru (11).

Djevojčica (11), koja se jedina uspjela spasiti od pomahnitalog brata (15), koji je pobio cijelu obitelj zaključavši se u kupaonicu, u stabilnom je stanju.

Policija u Fall Cityju u blizini Seattlea u ponedjeljak je uhitila dječaka zbog sumnje da je ubio oca, majku, troje braće i sestara te teško ranio sestru (11).

Poziv u pomoć stigao je u ponedjeljak oko 5 sati ujutro. Kako se navodi, djevojčica, koja je upucana dva puta, uspjela se spasiti sakrivši se u kupaonici, te je nekako uspjela dozvati pomoć.

Policija je potvrdila da je ubijeno pet članova iste obitelji, a dječak se nije opirao uhićenju. Jučer mu je određen pritvor kako bi se spriječio kontakt s preživjelom sestrom.

Jezivi zločin dogodio se u vrlo bogatom kraju u blizini jezera Ellis. Obitelj se ovamo doselila 2019. i živjela je u kući vrijednoj nekoliko milijuna dolara.

Susjedi ubijenih sa suzama gledaju u kuću na obali jezera u kojoj je do jučer, barem su tako mislili, sretno živjela sedmeročlana obitelj. Dječak osumnjičen za zločin je najstariji u obitelji.

Susjedi kažu da je obitelj bila povučena, da su se trudili, sređivali kuću, a djeca su se igrala sa svima u susjedstvu i bila jako druželjubiva.

Navode da su djeca često pomagala susjedima u nekim poslovima po kući.

Samo dan prije stravičnog zločina vidjeli su djecu kako se igraju ispred kuće, dok je jedno od djece sviralo klavir u garaži.

Još se ne zna što se dogodilo 12 sati kasnije i zašto je dječak odlučio uzeti vatreno oružje i presuditi svojim ukućanima.

Iako je djevojčica koja je jedina preživjela masakr stabilno, nije poznato je li dala izjavu policiji.

Pomolimo se za fizički i emotivni oporavak djevojčice.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!