Sahranjivao kćer, a onda je 16 sati nakon službene smrti pomaknula ruku u lijesu: Priča užasnutog oca

Otac je sahranjivao kćer koja je 16 sati nakon službene smrti pomaknula ruku u lijesu. Sada iznosi svoju bolnu priču o gubitku.

Shrvani Cristiano Santos progovorio je o užasu koji je doživio u jednom danu i maloj nadi koja se nakratko probudila.

Njegova djevojčica, Kiara Crislayne de Moura dos Santo, proglašena je mrtvom i stavljena u lijes. Međutim, dok su se ožalošćeni okupljali na sprovodu jadne djevojke, primijetili su da ona pomiče ruku u svom lijesu.

Kad je rođak dotaknuo Kiarine prste, osmomjesečna beba ih je čvrsto stegnula. Obližnja liječnica koja se tamo zatekla otkrila je da dijete još diše i pozvala hitnu pomoć.

Kiara je vraćena u bolnicu, gotovo 16 sati nakon što su liječnici proglasili smrt. Beba je pri prijemu imala puls i zasićenost kisikom od 84 posto, zbog čega je pacijentima potrebna hitna pomoć.

Također nisu pronašli dokaze tromosti, koja se obično javlja između šest i osam sati nakon smrti. Međutim, ovaj put je zaista bilo prekasno za spas djeteta i njen život se polako gasio.

– Već smo bili shrvani. Onda je došlo malo nade… A onda se i to završilo – izjavio je njen otac.

Šokantan incident dogodio se nakon što je Kiarino tijelo iz Zaklade bolnice Faustino Riscaroli u mjestu Correia Pinto, u brazilskoj državi Santa Catarina, odvezeno u pogrebno poduzeće. Nakon što su njezini roditelji donijeli komplet odjeće koju je beba nosila u lijes, služba je počela u 19 sati, samo 16 sati nakon što je Kiara proglašena mrtvom.

Bolnica, koja se sada suočava s istragom brazilske specijalizirane znanstvene policije, priznala je da je dijete umrlo 16 sati ranije, a zatim je ponovno potvrdila smrt kasnije kada je dijete vraćeno.

Gradsko vijeće Correa Pinto kasnije se ispričao Kiarinoj obitelji i obećao punu istragu s izvješćem za 30 dana, prenosi Mirror.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!