Otac i kćer su plesali na vjenčanju kada se dogodila katastrofa

"Umro sam, vratio se u život i to mi je dalo drugačiji pogled na život."

Otac i kćer su plesali na njenom vjenčanju kada se on iznenada srušio, ali stvari su se savršeno posložile da mu spase život.

Vjenčanja su sretne, radosne i često emotivne prilike. Dvoje ljudi, koji stoje pred Bogom i svojom obitelji i prijateljima, zavjetuju se da će ostati s jednim bez obzira što im život priredi. Zatim, nakon što su razmijenjeni svi zavjeti, izgovoreni su svi “uzimam”, svatko dobiva jelo. Tko ne voli ići na vjenčanja?

Na svadbama se kuju doživotne drage uspomene i gdje se nerijetko pusti i pokoja suza. Vjenčanja su obično puna sreće i ljubavi. Mnogi ljudi svoje vjenčanje nazivaju najsretnijim danom u životu. Međutim, za jednu je obitelj jedno vjenčanje dobilo sasvim drugačiji i zastrašujući preokret.

Ples oca i kćeri se umalo pretvorio u tragediju

Brad Carver i njegova kći Emily Alvarez, koja se upravo vjenčala, slavili su sretnu prigodu tradicionalnim plesom oca i kćeri kada se dogodila katastrofa. Oduševili su obitelj i prijatelje koreografiranom plesnom točkom na pjesmu “You Need to Calm Down” Taylor Swift kada je Brad pao na tlo otprilike minutu nakon njihove izvedbe.

Video objavljen na YouTubeu prikazuje zastrašujući incident i trenutak kada je Brad pao na tlo.

Međutim, unatoč zastrašujućem trenutku, činilo se da je dobri Bog stavio nekoliko stvari na pravo mjesto kako bi spasio Bradov život. Nekoliko prisutnih, uključujući fotografa vjenčanja, obučeno je za CPR i druge mjere za spašavanje života.

Stvari su bile posložene da spase Bradov život

Nakon što je Brad pao na pod, gosti su brzo primijenili i primijenili manevre za spašavanje života, uključujući CPR i defibrilator.

Nakon što je hitno prevezen u bolnicu, Brad je podvrgnut hitnoj trostrukoj premosnici. Operacija, u kombinaciji s prisustvom gostiju vjenčanja koji su bili nevjerojatno upoznati s CPR-om i defibrilatorom, pomogla je spasiti Bradov život. Spriječili su Emilyin veliki dan da postane užasan, grozan dan koji nikad neće zaboraviti.

Emily razumije da je ishod lako mogao biti puno drugačiji.

“Nažalost, to se dogodilo na dan mog vjenčanja, ali srećom, dogodilo se na dan mog vjenčanja jer su svi savršeno stali u red da mu spase život”, rekla je Emily u videu objavljenom na Facebooku.

Bradu je ta zastrašujuća situacija u potpunosti promijenila pogled na život.

“Zapanjujuće je”, rekao je Brad. “Umro sam, vratio se u život i to mi je dalo drugačiji pogled na život.”

Nakon što je umalo izgubila oca, Emily ima nekoliko savjeta za sve i novostvoreno razumijevanje za krhkost života.

“Iskoristi to što je tvoj otac sa tobom”, rekla je. “Bilo to roditelj ili tvoj otac ili tvoja majka, samo da slaviš njihov život i voliš ih.”

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!