Sin otkrio majci koga je vidio na nebu kada se probudio iz kome

Sin je nakon prometne nesreće pao u komu, a otkriće o onome što je vidio je ostavilo majku bez teksta.

Landon, osmogodišnji dječak, 1997. godine vraćao se kući iz crkve sa svojom mamom July i tatom Andyjem Campom, kada su doživjeli prometnu nesreću. Otac je preminuo, a majka je zadobila lakše ozljede.

Automobil je bio toliko uništen da vatrogasci isprva nisu ni primijetili dječaka. Tek kada su vidjeli njegovu tenisicu, shvatili su da je i on u olupini.

– Nisam čula što je vikao. Nisam vidjela da dolazi Hitna pomoć. Ali sjećam se da je vikao. To je bilo posljednje što sam čula – rekla je July, majka dječaka.

Potom je objasnila zašto tijelo dječaka odmah nije primijećeno.

– Nisu mogli vidjeti njegovo tijelo zbog oštećenja na vozačevoj strani automobila. A Landon je sjedio iza svog oca. I kad su vidjeli njegovu tenisicu, morali su tražiti dublje. Kada su ga izvukli iz stražnjeg dijela automobila, nije disao – prisjetila se majka July.

Nakratko su ga oživjeli, ali do bolnice mu je srce još dvaput stalo i jedva su ga reanimirali. Sljedećih tjedana bio je u komi, a doktori su rekli da su minimalne šanse da preživi.

Sin ju je šokirao kada je ispričao što je vidio na nebu

Međutim, čudom je preživio tešku operaciju, bez znakova oštećenja mozga. Kada se konačno probudio, majka se pripremala da mu kaže da mu je otac preminuo. Ipak, on ju je u trenu šokirao kad joj je ispričao što je vidio na nebu, kao i da zna da mu je otac poginuo.

– Pitala sam ga: “Znaš li gdje je tvoj otac?”, a on me šokirao odgovorom: “Da, znam, vidio sam ga na nebu” – ispričala je July

Potom je doživjela još veći šok.

– U jednom trenutku se nagnuo prema meni i rekao: “Ah, da, mama, zaboravio sam ti reći, gore sam vidio i tvoje dvoje djece!” Bila sam zapanjena jer nikako nije mogao znati da sam prije nego što sam ga rodila imala dva spontana pobačaja. Andy i ja mu to nikada nismo rekli – istaknula je July kroz suze.

Kad se treći put “vraćao” s onog svijeta, Landon tvrdi da je susreo Isusa Krista.

– Isus mi je rekao da se moram vratiti na zemlju, da budem dobar kršćanin i drugima ispričam o njemu – poručio je Landon.

Danas, muškarac koji je preživio prometnu nesreću kaže da koristi svoju priču kako bi pomogao drugima koji se bore s gubitkom i kojima je potrebna nada.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!