Bog je ovu ženu poštedio goleme boli: Dogodila se strašna stvar, ali barem nije saznala da joj je dijete umrlo

Michaela, poznata balerina, iznenada je umrla u 29. godini života.

Priča o tragičnoj sudbini balerine Michaele DePrince i njezine majke Elaine iskrena je, potresna i jedna od onih neponovljivih.

Michaela, poznata balerina, iznenada je umrla u 29. godini života. Samo 24 sata nakon njezine smrti umrla je i njezina majka Elaine de Prince, ne znajući da je izgubila kćer.

Njihov odlazak, jedan za drugim, kao da je povezivala neka viša sila, iako su uzroci smrti bili potpuno nepovezani.

Elaine je preminula 11. rujna dok su je pripremali za rutinsku operaciju. Prema riječima Jessice Wolinski, prijateljice obitelji, Elaine je umrla mirno, nesvjesna tragedije koja je samo dan prije zadesila njezinu kćer.

Snimka zaslona: ABC News

“Posljednjih nekoliko dana bilo je nevjerojatno teško, više nego što itko može zamisliti. Obitelj se nosi s dvostrukim gubitkom – ne samo da su izgubili Michaelu, već su izgubili i Elaine, ženu koja je usvojila Michaelu i bila joj majka u svakom smislene riječi”, stoji u priopćenju.

Već je izgubila troje djece

Elaine je bila majka koja je prije toga doživjela nezamislivu bol – izgubila je troje djece, ali nekako je možda bila pošteđena saznanja da je izgubila četvrto.

“Teško je povjerovati, ali Elaine je, Božjom milošću, pošteđena boli kćerine smrti. Njih dvije su otišle zajedno, kao što su išli zajedno kroz život”, stoji u priopćenju obitelji.

Obitelj de Prince traži privatnost u ovom trenutku jer se suočavaju s dvostrukim gubitkom u tako kratkom vremenu. Njihova je bol neizmjerna, a gubitak dva voljena člana obitelji u roku od 24 sata tragedija je koja ostavlja bez riječi.

Snimka zaslona: ABC News

Također, obitelj se osvrnula na širenje netočnih informacija i nagađanja, pozivajući sve da poštuju istinu i svoje osjećaje u ovom teškom trenutku.

Michaela de Prince rođena je u Sierra Leoneu, zemlji u kojoj je proživjela mnoge teške trenutke i nasilje prije nego što je usvojena. Postala je simbol snage i borbe, uspjevši izgraditi sjajnu karijeru balerine. No, obitelj još uvijek nije službeno objavila uzrok njezine prerane smrti, zbog čega je javnost ostala u neizvjesnosti.

Ova priča ne nosi samo tugu, već i poruku o vezi između majke i kćeri koja je bila toliko jaka da ih ni smrt nije mogla rastaviti.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!