Sylvester Stallone uništava “woke” kulturu u Hollywoodu

Glumac Sylvester Stallone čvrsto ostaje pri svojim vrijednostima poput lojalnosti, domoljublja i vjere.

Sylvester Stallone, legendarni akcijski glumac, kritizirao je “woke” kulturu koja, po njemu, guši kreativnost u Hollywoodu.

Nekadašnji filmovi poput “Rockyja” i “Kuma” danas ne bi bili napravljeni, tvrdi glumac, zbog sve veće političke korektnosti i prevelikih pritisaka industrije. On ističe da su producenti nekada riskirali sve, čak i hipoteku svojih kuća, kako bi realizirali projekte, dok je danas sve postalo sterilizirano.

Sylvester ne zazire od javnih izjava protiv onoga što vidi kao opasnost za autentično filmsko stvaralaštvo. Primjerice, izrugao se modernoj kulturi i raspravi o rodnim zamjenicama u svojoj seriji Tulsa King, gdje komično odbacuje te trendove.

Smatra da je filmska industrija postala previše osjetljiva, te da politička korektnost uništava sirovu i angažiranu kinematografiju kakva je nekada bila.

Spominje se i kako su poznati glumci poput Mela Gibsona bili kritizirani zbog svojih uvjerenja, dok Stallone čvrsto ostaje pri svojim vrijednostima poput lojalnosti, domoljublja i vjere, koje i dalje prenosi kroz svoje likove u filmovima poput Ramba i serije Tulsa King.

Stallone ne zagovara samo zabavu, već se zalaže za povratak filmovima koji su nekada nosili snažne poruke i koji se nisu bojali izazivati publiku.

Poručuje da umjetnost ne bi trebala podleći pritiscima društva, već izazivati i provocirati, te da Hollywood treba vratiti oštrinu i autentičnost koju je izgubio.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!