Kamala Harris ismijala čovjeka koji je vikao “Isus je Gospodin”

Kamala Harris je odgovorila muškarcu da je "na pogrešnom skupu" ironično mu sugerirajući da ode na manji skup niz ulicu.

Potpredsjednica Kamala Harris na nedavnom je skupu izazvala kontroverzu nakon što je odbacila izjavu jednog muškarca “Isus je Gospodin” dok je raspravljala o pravima na pobačaj.

Ovaj incident, zabilježen na videozapisu, mogao bi potencijalno otuđiti značajan dio kršćanske izborne populacije dok se predsjednička kampanja za 2024. godinu zagrijava.

Trenutak se dogodio kada je muškarac u publici povikao “Isus je Gospodin”, na što je Harris odgovorila šalom, sugerirajući da je muškarac “na pogrešnom skupu” i ironično mu sugerirajući da ode na manji skup niz ulicu.

Ova neformalna opaska izazvala je smijeh među prisutnima, ali je kasnije naišla na kritike, posebno iz vjerskih zajednica koje su njezin odgovor smatrale nepoštovanjem.

“Nema šanse da Kamala može tvrditi da nije čula komentar”, komentirao je promatrač koji je prisustvovao skupu. “Reakcija publike bila je jasna. To je bio događaj s malo energije, ali ipak je bilo oko 7.000 ljudi, a bili su angažirani.”

Ovaj incident dogodio se samo dan nakon što je Kamala Harris kontroverzno izostala s Al Smith večere, uglednog katoličkog dobrotvornog događaja u New Yorku poznatog po bipartisanom druženju i prikupljanju sredstava za katoličke službene projekte.

Mnogi su njezinu odsutnost smatrali uvredom za ključnu demografsku skupinu, posebno jer se odlučila pojaviti na sekularnijim platformama poput “The View” i emisije Howarda Sterna.

Kritičari su istaknuli da katolici, koji čine otprilike 22% američke populacije, predstavljaju ključnu izbornu grupu, posebno u državama koje odlučuju o ishodu izbora.

1 KOMENTAR

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Tvigi.
5 sati prije

Šta da se radi kad i ona ispunjava jedan deo Biblije, za ili protiv sebe. Treba jadnici razumeti, ipak je ona neko ko treba Krista.

NAJNOVIJE!