Marvel najavio novu ‘nebinarnu verziju’ lika Hawkeyeja

Činjenica da je Marvel odlučio objaviti novi "LGBT" lik ne bi trebala biti iznenađenje.

U znak naklona LGBT agendi, zabavni div Marvel objavio je da je njegov najnoviji lik Hawkey iz Osvetnika i “nebinaran” i “dvodušan”.

U objavi od 13. listopada na X-u, Marvel, izdavač stripova sa sjedištem u New Yorku u vlasništvu Disneyja, proslavio je činjenicu da je njihova nova verzija klasičnog lika Avengera Hawkeyea sada “nebinarni” Indijanac.

“Marvel Comics službeno je predstavio svog novog Hawkeyeja, Charlie Ramseya, Indijanku koja nije binarna i identificira se kao dvo-duha”, objavio je Cosmic Marvel.

“Ramsey je Marvelov prvi nebinarni lik koji je preuzeo plašt naslijeđenog heroja”, nastavlja se.

Iako sam strip još nije otkrio da je lik “nebinaran”, Marvel je brzo najavio naklon tvrtke LGBT skupini.

Pisac Deniz Camp, koji je stvorio lik, tvrdio je da nerado govori o Ramseyevom “identitetu” jer on još nije otkriven u stripu.

Dok se pojam “dva duha” često dodaje akronimu “LGBT”, koji se stalno širi, kao navodni naklon indijanskoj kulturi, sam pojam nije povijesni i skovali su ga LGBT aktivisti 1990. godine.

Činjenica da je Marvel odlučio objaviti novi “LGBT” lik ne bi trebala biti iznenađenje, jer matična kompanija Disney ima povijest namjernog guranja rodne ideologije.

Uistinu, prošle godine jedan je Disneyev direktor uhvaćen kamerom novinara na tajnom zadatku kako se hvali kako tvrtka želi izložiti djecu “LGBTQ sadržaju” kroz svoje razne projekte.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!