Žena koja je 9 godina bolovala od plućne bolesti svjedoči o božanskom iscjeljenju

Žena koja je 9 godina bolovala od iscrpljujuće plućne bolesti dijeli svoje svjedočanstvo o čudesnom ozdravljenju od Boga.

Godine 2016. dijagnosticirana joj je teška plućna bolest, a liječnici su je obavijestili da su joj pluća gotovo 90 posto oštećena. Zbog toga je bila podvrgnuta liječenju koje je trajalo godinu i pol, no bitka je trajala dugih devet godina.

Tijekom jedne od njezinih posljednjih liječničkih konzultacija, njezin je liječnik potvrdio da je njezino stanje, zvano fibroza, nepovratno zbog teških ožiljaka na plućima. Prisjetila se svoje borbe:

“Prihvatila sam da su mi pluća s ožiljcima, i što sam više to izjavljivala, ožiljci su se više ukorjenjivali.”

Njezina bolest donijela je i dodatne komplikacije:

“Svaka prehlada, svaka sezonska gripa uzela bi mi danak. Nekih noći nisam mogla spavati jer sam imala problema s disanjem.”

Božje čudesno ozdravljenje

Jednom je došla u crkvu i kada je pastor predložio poziv do oltara za bolesne, nije oklijevala odgovoriti. A kada je molio za nju, osjećala je nešto drugačije.

“Odjednom je svježi dah prošao cijelim tijelom i u tom sam trenutku ozdravila”, posvjedočila je.

Cijelo svjedočanstvo pogledajte OVDJE.

Doista, ono što je napisano u Izaiji 53, 5 pokazalo se istinitim u životu ove žene: “Za naše grijehe probodoše njega, za opačine naše njega satriješe. Na njega pade kazna – radi našeg mira, njegove nas rane iscijeliše.”

Bog je naš Iscjelitelj i Njemu ništa nije nemoguće.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!