Bog na čudesan način upotrijebio psa da spasi život svom 84-godišnjem vlasniku

Hvala Bogu na neraskidivoj vezi između čovjeka i njegovog psa koja je spasila stvar.

Kad pomislimo na priče o spašavanju koje uključuju naše omiljene četveronožne prijatelje, na pamet nam padaju psi poput Lassieja. Zamišljamo je kako skače u akciju i juri kako bi spasila stvar.

Ali ova slatka priča malo je drugačija. Tog rujanskog jesenskog jutra 84-godišnji muškarac našao se u životnoj opasnosti kada je pao i ozlijedio nogu. Nije bio siguran što bi mogao učiniti da si pomogne.

Budući da se nije mogao pomaknuti, čovjek je znao da bi situacija mogla biti opasna jer je bio predaleko od svoje kabine da bi pozvao pomoć. Dok su sati prolazili u bolnoj izolaciji na napuštenoj stazi, njegov dragi pas spasilac, Gita, pravila mu je društvo. Ali znala je da situacija postaje strašna i odlučila je da je vrijeme da napusti svog najboljeg prijatelja kako bi mu pomogla.

Gita je potrčala uz cestu i čekala na središnjoj liniji, nadajući se da će naići još neko ljudsko biće. Gita je namjeravala odvesti stranca natrag do svog pratioca i pružiti mu potrebnu pomoć. Taj netko je slučajno bio zamjenik Wright.

Pas je odbio ući u kamion

Prvo ju je pokušao natjerati da uskoči u kamion. Ali ona je odbila popustiti. Stoga je policajac odlučio posjetiti kuće na tom području kako bi provjerio pripada li pas na cesti nečijem. No, nije imao sreće jer nitko nije prijavio nestanak psa.

Policajac Wright odlučio je da je bolje da se vrati i provjeri psa da vidi je li još uvijek na cesti. Naravno, Gita je sada ležala nasred ceste i čekala pomoć.

Ovaj put Gita nije gubila vrijeme. Skrenula je s ceste i očekivala da će Wright slijediti. I sasvim sigurno, Gita ga je odvela do svog najboljeg prijatelja, koji je i dalje dozivao u pomoć. Da Gita nije otišla po pomoć, ne možemo a da ne pomislimo kako bi loše ova priča mogla završiti.

Gita je spasila život svom vlasniku

Nakon što je čovjek spašen, policajac Wright je izjavio: “Zaslužni smo Giti što mu je tog dana spasila život. Odanost i junaštvo naših krznenih prijatelja ne prestaju nas zadivljivati”, napisao je ured.

Na kraju dana, možemo zahvaliti Bogu za inteligenciju, ljubav i odanost koju je podario našim voljenim ljubimcima poput Gite. Hvala Bogu na neraskidivoj vezi između čovjeka i njegovog psa koja je spasila stvar, što nas je sve podsjetilo kako Bog djeluje na čudesne načine.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!