Udovac podijelio posljednje riječi svoje supruge prije smrti

Ovaj udovac podijelio je posljednje riječi koje je njegova supruga izrekla njihovom sinu prije svoje smrti.

Taylor Odlozil sanjao je o vječnosti sa svojom suprugom, ali njegov život zauvijek se promijenio kad je izgubio Haley, ljubav svog života, zbog raka. Ovaj udovac podijelio je posljednje riječi koje je njegova supruga izrekla njihovom sinu prije nego što je preminula od raka.

Taylor i Haley zaljubili su se još kao tinejdžeri, gradeći zajednički život ispunjen nadama za budućnost. Međutim, njihovi snovi prekinuti su kad je Haley dijagnosticiran rak jajnika. Umjesto planiranja budućnosti, Taylor se našao u situaciji da mora planirati pogreb za svoju voljenu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Taylor Odlozil (@taylorodlozil)

Zajednički put kroz borbu s rakom

Haley i Taylor odlučili su podijeliti svoju tešku borbu s rakom sa svojom online zajednicom. Haley je, unatoč svojoj borbi, osjećala da gubi bitku, a Taylor je u posljednjim danima bio fokusiran na to da njihovom sinu Westonu objasni što se događa. Znao je da će mu majka nedostajati, ali je htio da Weston shvati da je Haley odlazila kući Isusu.

“Rekao sam mu: ‘Isus dolazi po tvoju mamu, ali ona se borila jako dugo zbog tebe’”, prisjetio se Taylor. “Htio sam da zna da nije kriv, jer djeca često krive sebe.”

Taylor se sjeća tog trenutka kada je svom sinu rekao: “Gledaj me, sine. Ti si nevjerojatan sin. Tvoja mama je ovdje i borila se toliko dugo zbog tebe. Nisi napravio ništa pogrešno. Bio si savršen sin za nas i uskoro ćemo biti samo ti i ja. Trebat ćemo jedno drugo.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Taylor Odlozil (@taylorodlozil)

Posljednje riječi

Taylor i Weston proveli su posljednje trenutke uz Haley, pružajući joj ljubav dok je prelazila s ovoga svijeta u vječnost.

U jednom trenutku, Haley se iznenada osvijestila, pogledala Westona, a on joj je rekao: “Volim te, mama.” Haley mu je odgovorila: “I ja tebe volim, Westone”, i te riječi bile su posljednje koje je izgovorila prije nego što je pala u komu.

Te tri jednostavne riječi – “volim te” – zauvijek će ostati urezane u Westonovo srce. One nose nevjerojatnu snagu, podsjećajući nas koliko je važno izgovoriti te riječi onima koje volimo. U trenucima kad se život čini krhkim, te riječi imaju moć nadvladati sve, pružajući ljubav i sigurnost.

Za Taylora i Westona, te riječi bile su posljednji odjek Haleyne ljubavi, obećanje da će ona zauvijek ostati u njihovim srcima, iako je fizički više nema.

Na kraju, “volim te” nije samo fraza – to je nit koja nas povezuje s onima koje volimo, baš kao što nas Isusova ljubav veže za vječnost.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!