New Age vještica oslobođena od zla nakon što je zazvala Isusovo ime

„Nisam bila spremna odustati od moći koju sam imala kao vještica."

Praktikantica New Age vještičarenja pronašla je oslobođenje iz kandži zla kada je zazvala Isusovo ime.

New Age vještica Alyssa Leonne imala je teško djetinjstvo obilježeno zlostavljanjem. S pet godina doživjela je zlostavljanje od susjeda, a situacija se pogoršala kada je taj susjed postao njezin očuh. Odrastajući u tom toksičnom okruženju, vjerovala je da ju je Bog napustio i da ga nije briga za njezinu dobrobit.

U odrasloj dobi Alyssa je tražila utjehu u vještičarenju, pokušavajući ispuniti prazninu u svom srcu. Sve se više uranjala u New Age vještičarenje i s vremenom ga je prigrlila kao dio svog identiteta. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, đavao ju je počeo mučiti. Unatoč tome što ju je Isus uporno pozivao da mu se okrene, oklijevala je, nesigurna da li da prihvati Njegovu prisutnost u svom životu.

„Nisam bila spremna odustati od moći koju sam imala kao vještica. Mislim da je Isus to vidio i znao je: ‘Morat ću joj pokazati čemu služi kao vještica kako bi me vidjela.'”

Suočila se s demonskim moćima

Jedne noći Alyssa je imala zastrašujući susret s đavlom. Dok se pripremala za spavanje, pala je u stanje paralize sna i suočila se s užasnim prikazom demonske moći.

„Pokušavam leći i zaspati, ali me ponovno zahvaća paraliza sna. Ovaj put je drugačije jer ovaj put lebdim oko metar izvan svog tijela. Dok sam izvan tijela, prisiljena sam gledati u jednom smjeru i vidim kako moje dijete strašno zlostavljaju. Ne mogu skrenuti pogled, ne mogu zatvoriti oči, ne mogu ništa, paralizirana sam i samo moram gledati. Previše sam paralizirana da bih se mogla moliti, ali mogu u mislima izgovoriti: ‘Isuse, Isuse, Isuse.’ U trenutku kada to učinim, kao da se dvije suprotstavljene sile susretnu.”

Moćno Isusovo ime

U trenutku kada je zazvala ime Isusa, dogodila se snažna transformacija, jer je Gospodinova moć brzo nadvladala sile zla. Nakon ovog zastrašujućeg događaja, potražila je pomoć kršćanskog psihijatra koji ju je izbavio iz tame i vodio prema bližem odnosu s Isusom.

Kao rezultat toga, Alyssa je doživjela duboku promjenu u svom životu. Pronašla je snagu da oprosti svom zlostavljaču, a cijeli njezin život prošao je kroz izvanrednu preobrazbu. Isus ju je oslobodio demonskog svijeta i darovao joj obnovljen život. Isus predstavlja konačnu ljubav koju čovjek može iskusiti.

Ako ovo trenutno čitaš i tražiš ljubav, zapamti da uvijek možeš zazvati ime Isusa. Njegova ljubav prema tebi nema granica, i On najviše od svega želi tvoju slobodu.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!