Jelena rodila sina, pa dvojke, a sada na svijet donijela trojke

Ova priča je prava potvrda da se čuda događaju, jer je Jelena trojke začela nakon što je prethodno imala jedan spontani pobačaj.

Majka Jelena iz vojvođanskog sela Konak je nakon blizanaca očekivala trojke. Svijet je upravo postao bogatiji za princezu Radmilu te prinčeve Bogdana i Milutina!

Njihova kraljica – mama Jelena – porodila se 2. listopada, a kako nam je sama rekla, sve je prošlo u najboljem redu.

Sada se čeka da njeni anđeli malo ojačaju na odjelu neonatologije u beogradskoj bolnici Narodni front, kako bi bili spremni doći kući, u zagrljaj preponosnih roditelja, braće i sestara, donosi Telegraf.

Rođenje blizanaca danas nije toliko rijetka pojava, dok se trojke rađaju nešto rjeđe. No, s obzirom na sve veći broj postupaka medicinski potpomognute oplodnje, nije neuobičajeno. Međutim, obitelj Krnić doista ulazi u povijest kada su ovakve stvari u pitanju jer su oni svoju trostruku sreću doživjeli nakon što su već jednom imali dvostruku – blizance!

Kućna radost uz sedmero djece

Da, kod kuće princezu Radmilu i prinčeve Bogdana i Milutina čekaju šestogodišnje sestrice Anđelija i Stefanija! A da cijela priča bude još čarobnija, njih petoro čuvat će i njihov desetogodišnji brat Dušan.

Anđelija i Stefanija jedva čekaju da im se pridruže braća i sestra jer su, do maminog porođaja, bile uz nju, pomažući joj i ljubeći njen trudnički trbuh. Dušan je već stariji, ali i on ne skriva sreću što mu stižu tri mala čuda.

Foto: Nikola Anđić/Telegraf.rs

Naravno, nestrpljivi da prime nove članove obitelji u naručje su i bake i djedovi, koji su već do sada, a kako nam je Jelena priznala, i ubuduće, velika podrška njoj i tati Milošu. Zanimljivo je da tri bebe iz općine Sečanj zaista predstavljaju unikat, budući da se prema nekim podacima ovakvi slučajevi događaju jednom u 8.000 porođaja.

Priča postaje još čudesnija kada saznamo da su bebe začete potpuno prirodnim putem, baš kao i blizanke prije njih. Svaka čast roditeljima, a posebno majci prirodi!

Čudo nakon gubitka

Ova priča je prava potvrda da se čuda događaju, jer je Jelena trojke začela nakon što je prethodno imala jedan spontani pobačaj. Čak su i doktori bili iznenađeni. “Rijetki su slučajevi da se baš tako nešto dogodi. Obično kažu da postoji mogućnost još jednog para blizanaca, ali vjerujem da je genetika učinila svoje. S obje strane obitelji imamo blizance”, rekla nam je Jelena tijekom naše posjete njihovom domu.

Iako genetika igra ulogu, najvažnija su ipak ljubav i vjera, koje ova obitelj ima u izobilju. Kada imate vjeru i ljubav – čuda su uvijek moguća!

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!