Poznati pastor kritizira kampanju Kamale Harris: Ona je antikrist na svim područjima

Kamala Harris je po njemu antikrist na svim područjima.

Pastor Franklin Graham kritizirao je kandidatkinju za američkog predsjednika Kamalu Harris, rekavši za Premier Christian News da su politički stavovi potpredsjednice “antikristovski”.

Sin pokojnog evangelizatora glavni je direktor Zaklade Billyja Grahama, koja je izdala pismo o prekidu i odustajanju grupi za kampanju Evangelisti za Harrisa, nakon što je objavila oglas koji sadrži isječke iz propovijedi Billyja Grahama.

Oglas prikazuje Billyja Grahama kako propovijeda pozivajući se na 2. Timoteju 3, govoreći: “Ali morate shvatiti da će u posljednjim danima vremena biti puna opasnosti. Muškarci će postati potpuno egocentrični i pohlepni za novcem.”

Zatim se spaja s isječkom Donalda Trumpa, koji okupljenima govori: “Cijeli život bio sam pohlepan. Zgrabio sam sav novac koji sam mogao dobiti. Tako sam pohlepan.”

Kao odgovor, Franklin Graham je rekao za Premier Christian Radio: “Ovi ljudi nemaju integritet. Pokušavaju prikazati da bi moj otac podržao potpredsjednicu Harris.

Veliki konzervativac

Moj otac je cijeli život bio snažan konzervativac, teološki kao i politički.

On nikada ne bi glasao za ili podržao nekoga poput Kamale Harris – nekoga tko je gotovo antikrist na svojim pozicijama. Nije učinila ništa da podrži ljude vjere i ono u što vjerujemo i za što se zalažemo.”

Nasuprot tome, unuka Billyja Grahama – i Franklinova nećakinja – Jerushah Duford, bila je istaknuta pristaša evangelika za Harrisa.

Govoreći o pozivu za kampanju Zoom, rekla je grupi da joj je “slomilo” srce kada je čula kako vjerski vođe podržavaju Trumpa, s obzirom na optužbe za seksualno zlostavljanje iznesene protiv njega.

Dok Franklin Graham održava političku neutralnost, nekoliko se puta javno pojavio zajedno s Donaldom Trumpom.

Graham sada kaže premijeru da bi bio “veliki problem za crkvu da [Harris] bude izabrana”, tvrdeći da “nije vidio nikakve dokaze vjere u njezinu životu”.

“Moj otac je nikad ne bi podržao”, rekao je, “ali ova grupa pokušava učiniti da izgleda kao da on to čini, a to jednostavno nije istina.”

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!