Očuh nasmrt pretukao djevojčicu, majka sve gledala

Uzrok njezine smrti naveden je kao "embolija koštane srži uzrokovana traumom kostura".

Majka i njezin ljubavnik tri su dana gurali tijelo djevojčice u kolicima nakon što je umrla od brutalnih ozljeda koje joj je nanio, rečeno je na sudu.

Isabella Rose Wheeldon pretrpjela je užasne ozljede nakon što ju je navodno šutnuo i gazio njezin 24-godišnji očuh Scott Jeff.

Porotnici su čuli kako se vjeruje da je 2-godišnja djevojčica umrla 26. lipnja prošle godine u privremenom smještaju u Ipswichu, a njezina majka i očuh zataškavali njezinu smrt.

Sudu u Ipswichu rečeno je da su nastavili gurati njezino tijelo u kolicima s podignutom kapuljačom kako joj se lice ne bi moglo vidjeti.

Par je također navodno nosio njezino tijelo dok su išli u kupnju kako bi kupili opremu za računalne igre. Djevojčina nesreća konačno je otkrivena 30. lipnja pod dekama pod tušem u stanu.

Na sudu je rečeno da je policajce dočekao neugodan miris kada je kupaonica bila otključana i jedan je povukao deke i vidio “lice malog djeteta koje se nije pomicalo”. Lice joj je bilo u modricama i hladno na dodir.

Foto: Privatna arhiva

Horor se otkrio kada je žena 30. lipnja prijavila policiji da je na Facebooku dobila poruku od “svoje prijateljice”.

Chelsea je optužena da je dopustila da njezina kći umre dok je ona “stajala sa strane i gledala i nije ništa poduzela”.

Obdukcijom je utvrđeno da je djevojčica imala “velike vanjske traumatske ozljede mekih tkiva tijela, uključujući glavu, vrat, trup, udove” i druga područja.

Također je pretrpjela prijelome oba zapešća i “kompleksni prijelom zdjelice koji uključuje nekoliko kostiju”.

Uzrok njezine smrti naveden je kao “embolija koštane srži uzrokovana traumom kostura”.

Jeff je zanijekao da je uzrokovao ili dopustio Isabellinu smrt i ubojstvo.

NAJNOVIJE!