Mladenka Dora ispričala zašto je nećakinja vikala na vjenčanju: Nemoj tetka, nemoj molim te…

"Ovih njenih šest godina smo zajedno, pa sam je i razmazila, ali opet me je iznenadila."

Mladenka Dora je ispričala zbog čega joj je nećakinja, koja je preko vikenda postala zvijezda, vikala na vjenčanju da se ne udaje.

Dora i Ivan zasigurno su u radosti i smijehu i planirali početi prve zajedničke dane u braku, međutim da će biti ovoliko smijeha, vjerojatno nisu ni sami slutili. A sve zbog male nećakinje koja je usred svečanog čina, vjenčanja mladenaca u crkvi, povikala: Nemoj tetka, nemoj molim te. I za vikend nećakinja postade glavna zvijezda, smijali su se i mladenci i svećenik i svi nazočni u crkvi u hercegovačkoj župi Gradina.

S obzirom na to da je ovaj čin privukao pozornost javnosti i postao nešto što je istisnulo tmurne teme s naslovnica, ekipa Večernjaka stupila je u kontakt s mladim bračnim parom da vidimo kako se osjećaju nakon svega i što kažu za malu nećakinju.

“Mobitel nas budi otkad se video pojavio”, kroz smijeh je rekao Ivan koji je uspio Doru “oteti” od nećakinje i privesti je svom domu. A Dora, koju nećakinja jako voli, kaže i da je sama iznenađena količinom pozornosti, kao i činom svoje ljubimice.

Nitko nije očekivao što će reći

“Ma svi smo ostali iznenađeni jer nismo očekivali da će ona to reći, da će išta reći. Međutim, ona je bila previše vezana uz mene, i odgajala sam je jer poznato je koliko se tetke vežu s nećakinjama i obrnuto. Ovih njenih šest godina smo zajedno, pa sam je i razmazila, ali opet me je iznenadila. A moram vam reći da se ona od prvog dana nije slagala s Ivanom jer je znala da ću otići od nje i da moram nastaviti dalje, a sad će morati naći zajednički jezik s njim”, kroz smijeh je rekla novinarima tetka Dora.

“Doživjela je to preemotivno, istrčala je iz crkve. Bilo je i suza. A čim su došli automobili i počeli svirati, došla je i rekla: “Tetka, ja tebe ne dam, oni su došli pa ti nećeš izići” – kroz smijeh će Dora.

Priča je uistinu sve oduševila, kao i spontanost malenog djeteta koje se vezalo uz svoju tetu. Zazivamo Božji blagoslov na Doru, Ivana i malenu nećakinju!

NAJNOVIJE!