Poruka jednog tate na putu iz rodilišta je dotakla cijelu Srbiju

Jedan vrlo pažljivi otac odlučio je da ništa ne prepusti slučaju.

Tatina poruka koju je na žutom papiru zalijepio na stražnji dio auta dok je vozio ženu i bebu iz rodilišta je dotakla cijelu Srbiju.

Rođenje djeteta najsretniji je trenutak u životu roditelja, ali i trenutak koji potpuno mijenja pogled na svijet i ponašanje.

Emocije koje prožimaju taj prvi dan roditeljstva ne mogu se opisati riječima, a za svakog su različite, a istovremeno iste, unatoč uzbuđenju, ono što nitko ne može poreći je – osjećaj neizmjernog straha i brige zbog toga paket koji ste dobili u ruke, bez ikakvih uputa za korištenje.

Tada počinje razdoblje, rekli bi neki, pomalo ludog ponašanja roditelja, kada postaju opsjednuti raznim opasnostima koje vrebaju, a tatama je tada najteže. Pogotovo na dan otpusta iz bolnice.

Jer dok mame izađu iz rodilišta, već imaju dan “vježbe” s bebom, mališani su slobodniji, ali tate su ti koji prevoze najdragocjeniji paket koji će ikada voziti u svom automobilu.

E pa, jedan vrlo pažljivi otac, odlučan da ništa ne prepusti slučaju, dok je suprugu i tek rođenu bebu izvodio iz rodilišta, preko cijelog prtljažnika napravio je plakat na svom automobilu, kako nekome slučajno ne bi promakla poruka – koja je dotakla cijelu Srbiju.

Prevozim tek rođenu bebu i mamu. Molim vas, vozite pažljivo i strpljivo“, napisao je tata na žutom papiru koji je zalijepio na stražnji dio automobila.

Fotografija automobila s ovom porukom objavljena je po svim društvenim mrežama i brzinom svjetlosti postala viralna, uz gomilu komentara.

– Kažu da je to najteža vožnja. Prvi put voziti bebu kući iz bolnice. Srećno stigao i bebu na fakultet vozio – poručio mu je jedan korisnik Facebook stranice “Moj Beograd” gdje je objavljena fotografija.

“Neka je živa i zdrava, Bog vas sve čuvao. Dogodine ćete dočekati još jednu bebu”, “Svaka čast”, “Neka je sretna! Barem će gledati kako voze”, “Genije”, lijepe želje i entuzijazam praćen porukom.

NAJNOVIJE!