Ateistica Whoopi Goldberg kritizirala katolike: Je li ovo način na koji Isus želi da se ponašate?

„Ako ste zabrinuti što to čini ljudskom biću u njegovom životu, želi li Isus da budete takvi? Je li ovo način na koji Isus želi da se ponašate?"

Ateistica Whoopi Goldberg održala je predavanje katolicima i drugim kršćanima u vezi pobačaja smatrajući da treba dopustiti ženi da donese odluku hoće li zadržati dijete.

Bivša prva dama Melania Trump privukla je dobru dozu medijske pozornosti ovog tjedna svojim novim memoarima, knjigom u kojoj očito izražava podršku pobačaju.

Njezino odstupanje od tradicionalnog republikanskog stajališta o pobačaju izazvalo je kritiku suvoditeljice “The Viewa” Whoopi Goldberg, koja je kršćanima održala predavanja o tome kako bi, iz njezine perspektive, trebali vidjeti to pitanje.

Nakon podužeg prepucavanja panelista u emisiji — koje se pretvorilo u ništa više od suvoditeljice Sunny Hostin koja je lansirala niz zapaljivih i neutemeljenih optužbi o osobnim životima i privatnim mislima bivšeg predsjednika Donalda Trumpa i njegove supruge — Goldberg je ponovno skrenula razgovor s neutemeljenih tvrdnji koje je čak i suvoditeljica Joy Behar ispitivala prema “svim onim kršćanima i katolicima vani” koji se protive pobačaju.

“Željela bih podsjetiti sve te kršćane i katolike vani da je to puno veći razgovor od običnog pobačaja”, rekla je 68-godišnja glumica, nastavljajući naizgled sugerirajući da pro-liferi nisu zabrinuti za sigurnost i dobrobit majki.

„Ako ste zabrinuti što to čini ljudskom biću u njegovom životu, želi li Isus da budete takvi? Je li ovo način na koji Isus želi da se ponašate?”

Nastavila je: “Zar Isus ne želi da možete nekome reći: ‘Dođi ovamo, znam da mora da prolaziš kroz nešto ‘teško’, suprotno onome što vidimo? Ovo je suludo.”

Tijekom segmenta, Hostin je ustvrdila da Melania Trump “mrzi” svog muža i “želi ga odvesti”, vjerojatno misleći na utrku za predsjednika, iako to nije posve jasno rekla.

“Ona više ne želi biti prva dama”, rekla je Hostin za Melaniju Trump.

NAJNOVIJE!