Ono što dolazi u tvoj život bolje je od onoga što je prošlo

Svaki dan je nova prilika koju nam Bog daruje, bez obzira na to koliko je jučer bilo teško ili koliko nas je život iskušavao. Ono što dolazi u tvoj život bolje je od onoga što je prošlo.

U svakom novom svitanju krije se dar – prilika da obnovimo svoje pouzdanje u Boga i suočimo se s izazovima sa svježom snagom i vjerom. Bog nije ograničen našim ljudskim pogledom – On vidi dalje od naše trenutne boli, straha i nesigurnosti. Dok mi često ne razumijemo zašto nam se neke stvari događaju, Bog neprestano radi u tišini, pripremajući nas za budućnost koja je ispunjena svrhom, mirom i blagoslovima koje još ne možemo ni zamisliti.

Ponekad se osjećamo kao da su iskušenja i tereti preteški da bismo ih nosili, ali Njegova Riječ nas podsjeća da Bog nikada ne stavlja pred nas izazov koji ne možemo podnijeti. On nas vodi kroz oluje i tamne doline, ne da bismo bili poraženi, već da bismo ojačali i prepoznali Njegovu milost koja nas uvijek podiže. Svaki pad, svaka suza i svaka borba ima svoju svrhu. Kroz njih rastemo i približavamo se onome što Bog želi da ostvari s nama.

Umjesto da se osvrnemo na ono što smo izgubili, trebamo gledati naprijed s povjerenjem da Bog ima nešto bolje za nas

Svaki gubitak otvara prostor za novi početak, a svaka zatvorena vrata pripremaju nas za otvaranje novih prilika. Možda ne možemo sada razumjeti Njegov plan, ali svaki trenutak u našem životu ima svoju svrhu. Naše sadašnje nesigurnosti i sumnje samo su dio većeg plana koji će se s vremenom razjasniti. Ono što uvijek dolazi donosi priliku za rast, iscjeljenje i blagoslove koje još nismo vidjeli, ali su već pripremljeni za nas.

Drži svoje srce otvorenim i ispunjenim nadom, jer Bog nikada ne prestaje raditi za naše dobro, čak i kada mi to ne vidimo. Vjeruj da, bez obzira na sadašnje teškoće, Bog piše priču o tvom životu koja je ljepša i dublja nego što možeš zamisliti. Samo nastavi hodati s vjerom, jer ono što dolazi je vrijedno svakog koraka.

NAJNOVIJE!