Cristiano Ronaldo svom 14-godišnjem sinu ne da telefon: Kad pročitate zašto, shvatit ćete da je u pravu

Cristiano Ronaldo objasnio je zašto (još uvijek) ne dopušta svom sinu da posjeduje pametni telefon, a mnogim roditeljima moglo bi biti jasno zašto.

Inače, poznati nogometaš je otac petero djece, a najstariji sin Cristiano Ronaldo Junior je napunio 14 godina.

Budući da on i njegova nevjenčana djevojka Georgina žele ostaviti svojoj djeci dobar primjer drže ih podalje od pametnih telefona, a za to imaju zanimljivo objašnjenje.

“Da budem sasvim iskren, neću svom sinu kupiti pametni telefon. Ja sam sportaš koji ima najviše pratitelja na Instagramu, na cijelom svetu. I pratitelji me vrlo često pitaju zašto svom sinu ne dozvoljavam da bude na društvenim mrežama. Razlog je taj što je moj sin napravio tajni Instagram profil 2020. godine i za jedan dan dobio je milijun pratitelja”, ispričao je skoro Ronaldo i kazao da ga nije “ugasio” zbog ljubomore…

“Kad sam to otkrio, rekao sam mu da odmah obriše profil i sada, iako ima 14 godina, nema pametni telefon. Tu odluku sam donio jer želim da shvati vrijednost napornog rada, želim da vrijedno trenira i dostigne svoj potencijal”, objasnio je Ronaldo koji poput svih roditelja ima muke “modernog doba”.

“Kad bih mu dao telefon, bilo bi mnogo teže da postigne sve ono što zapravo može… Ne želim da postane ovisan o tehnologiji i zbog toga i dalje odlažem taj trenutak kad će dobiti telefon”, objasnio je portugalski nogometaš zašto je tako rigorozan prema djeci.

NAJNOVIJE!