Evanđeoski kršćani koji podržavaju Kamalu Harris koriste Billyja Grahama u novoj reklami protiv Trumpa

"Oni pokušavaju obmanuti ljude."

Američka politička lobistička skupina Evanđeoski kršćani za Harris pokrenula je reklamnu kampanju protiv Trumpa vrijednu milijun dolara u kojoj se pojavljuje pokojni evangelizator Billy Graham.

Oglas sadrži isječke Donalda Trumpa ispresijecane s propovijedi Billyja Grahama. U jednom segmentu Graham čita iz 2. Timoteju 3,1-5: “Ali morate shvatiti da će u posljednjim danima vremena biti puna opasnosti. Ljudi će postati potpuno egocentrični i pohlepni za novcem, puni velikih riječi.”

Oglas zatim prikazuje isječak Trumpa koji se šali o tome kako je “pohlepan” i “zgrabio je sav novac koji sam mogao dobiti”.

Također sadrži isječak Billyja Grahama koji govori o traženju oprosta od Boga, nakon čega slijedi TV snimka Trumpa koji kaže da nije mislio da je ikada molio Boga za oprost. Zatim se pojavljuje naslov s pitanjem: “Ima li većeg nijekanja Krista nego reći da mi ne treba njegov oprost?”

Sin pokojnog evangelizatora, Franklin Graham koji je pristaša bivšeg predsjednika, žestoko je kritizirao sličnu prethodnu reklamu grupe koja je također koristila propovijedi njegova oca.

U kolovozu je Franklin Graham, koji je izvršni direktor Evanđeoske udruge Billyja Grahama, jasno dao jasnu podršku bivšem predsjedniku na društvenoj mreži X:

“Liberali koriste sve što mogu kako bi promovirali kandidatknju Harris. Čak su razvili i političku reklamu pokušavajući iskoristiti sliku mog oca Billyja Grahama. Oni pokušavaju obmanuti ljude. Možda ne znaju da je moj otac cijenio konzervativne vrijednosti i politiku predsjednika Donalda Trumpa 2016. godine i da je on danas živ, očevi pogledi i mišljenja ne bi se promijenili.”

Oglas će se emitirati tijekom sljedećih nekoliko tjedana prije predsjedničkih izbora u studenom i namijenjen je ključnim državama.

Billy Graham preminuo je 2018. u dobi od 99 godina.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!