Justin Bieber svjedoči kako mu je Isus promijenio život

Poznati pjevač je priznao da je bio na putu samouništenja, a bez Isusa tvrdi da vjerojatno ne bi bio živ.

Justin Bieber, svjetski poznati glazbenik, nedavno je podijelio svoja iskustva o tome kako mu je vjera u Isusa promijenila život.

U iskrenom razgovoru, Bieber je govorio o svom duhovnom putovanju, suočavanju s izazovima i važnosti prave definicije vjere.

Evo ključnih točaka iz njegova svjedočanstva:

Izgubljenost i preokret prema vjeri

Bieber je otvoreno priznao da je nekoć bio potpuno izgubljen i zbunjen te nije znao kako se nositi sa životom. Iako je vjerovao u Isusa, nije u potpunosti razumio što znači “slijediti Isusa” u pravom smislu.

Tek nakon dubljeg istraživanja svoje vjere, shvatio je da vjera bez poslušnosti nije potpuna. Prepoznao je važnost okretanja od grijeha i života u skladu s Božjom voljom.

Loši primjeri vjere

Jedan od razloga zbog kojih nije ranije ozbiljno shvatio svoju vjeru bio je utjecaj loših primjera kršćana u njegovom životu. Vidio je ljude koji su govorili jedno, a činili drugo, što je utjecalo na njegovo viđenje kršćanstva.

Tek kada je počeo graditi vlastiti odnos s Isusom, shvatio je da Božja ljubav ne ovisi o našim djelima, već je dar koji se prima vjerom.

Put prema samouništenju

Bieber je priznao da je bio na putu samouništenja. Život ispunjen porocima, poput alkohola i droga, vodio ga je prema tamnom mjestu, te vjeruje da bez vjere u Isusa možda danas ne bi bio živ.

Njegov preokret dogodio se kada je redefinirao svoju percepciju Isusa i odlučio krenuti putem pomirenja i duhovnog iscjeljenja.

Utjecaj dobrih uzora

Veliku ulogu u Bieberovom duhovnom rastu odigrali su pozitivni uzori. Promatrajući ljude s čvrstim odnosom s Bogom i njihovim obiteljima, Bieber je počeo težiti takvom životu.

Shvatio je da Isus nije samo neka udaljena, religijska figura, već osoba koja je “bila u blatu” i izvukla ga iz njegove tame.

Justin Bieber vjera
Snimka zaslona: YouTube

Borba s ljudskom prirodom i nada za budućnost

Bieber je također govorio o svakodnevnoj borbi s iskušenjima koja su nasljedna u ljudskoj prirodi. Iskreno priznaje da se svakodnevno suočava s porivima poput pohlepe, laži i sebičnosti, ali se uz pomoć Duha Svetoga trudi živjeti drugačije.

Također ističe da ljudi danas traže nadu, istinu i izlaz iz boli koja ih okružuje, a on je svoj izlaz pronašao u vjeri u Isusa, kojeg naziva svojim Spasiteljem.

Justin Bieberovo svjedočanstvo pruža uvid u duboku unutarnju promjenu koju je doživio kroz svoju vjeru, potvrđujući da su ljubav i prihvaćanje koje dolaze od Boga besplatni darovi dostupni svima koji ih traže.

NAJNOVIJE!