Papa Franjo se susreo s četiri ‘transrodna’ muškarca

Papa Franjo susreo se s četiri rodno zbunjena muškarca koji se predstavljaju kao “žene”, u jednom od mnogih takvih unaprijed odobrenih sastanaka s takozvanim “transrodnim” osobama.

Jedan od muškaraca, koji se sada naziva “Christine Zuba”, pisao je o tom susretu u članku za LGBT aktivističku skupinu Outreach, koju je utemeljio heterodoksni isusovac otac James Martin.

Uz Zubu, pozvani su i muškarci koji se nazivaju “Lynn Discenza”, “Martha Marvel” i “Maureen Rasmussen” – svi su bili sudionici konferencije Outreach 2024., javlja Lifesitenews.com.

Sastanak je organizirao don Andrea Conocchia, koji je dovodio skupine muškaraca zbunjenih spolom na susret s Franjom od početka ograničenja zbog COVID-a. Zuba je ispričao kako ga je tijekom sastanka Outreach 2024 Conocchia pozvao na susret s Franjom.

Svaki od četvorice muškaraca “pripremio je kratke biografije” kako bi Franji rekli o sebi, koje su proslijedili Conocchii, a sastali su se u Torvaianici, primorskom gradiću jugozapadno od Rima, poznatom po prostituciji i trgovini drogom, kako bi razgovarali.

Papa Franjo često je primao transrodne skupine na svoju tjednu papinsku audijenciju. No čini se da Franjo ne potiče muškarce, koji trenutno žive kao “žene”, da se pokaju za svoj transrodni stil života, vrate se prakticiranju vjere u Isusa i prihvate biološku stvarnost.

NAJNOVIJE!