Umrla sam i vidjela Isusa

Iako sam željela ostati zauvijek, Isus mi je rekao da moram natrag.

Heidi Barr koja tvrdi da je u dobi od 16 godina umrla i vidjela Isusa je podijelila svoje svjedočanstvo s cijelim svijetom. Prenosimo ga u nastavku:

U dobi od 16 godina, doživjela sam iskustvo koje je potpuno promijenilo moj život. Tog dana bila sam na ranču, jašući svog omiljenog konja Heather, zajedno sa svojim sestrama.

Ono što je počelo kao običan dan, brzo se pretvorilo u nešto nevjerojatno. Zbog incidenta s drugim konjem, došlo je do nesreće u kojoj sam pala i pretrpjela smrtonosne ozljede.

Iznenada, moj duh napustio je tijelo, a ja sam se našla 30 do 40 stopa (oko 12 metara) iznad zemlje, gledajući svoje beživotno tijelo. U tom trenutku, jedina misao koja mi je prolazila kroz glavu bila je tuga što će moje sestre svjedočiti mojoj smrti.

Dok sam promatrala prizor ispod sebe, iza svog desnog ramena primijetila sam zlatnu svjetlost. Okrenula sam se i ugledala Čovjeka kako lebdi pored mene. Ono što me odmah iznenadilo bilo je da sam ga prepoznala – bio je to Isus.

Činilo se nevjerojatnim da ga prepoznam jer sam odrasla u ateističkoj židovskoj obitelji. No, unatoč tome, znala sam da je to on. Instinktivno sam rekla: “Hej, poznajem te.” Isus se nasmiješio i počeo lebdjeti pokraj mene, a to je bio početak mog putovanja s Njim.

Susret s ljubavlju i radošću

Iako sam bila odgajana u obitelji koja nije vjerovala u Boga, cijelo iskustvo s Isusom bilo je preplavljeno nevjerojatnom ljubavlju i radošću. Njegovo lice bilo je savršeno, a iz njegovih očiju isijavala je čista radost. U trenucima kad nisam mogla skinuti pogled s njegovog lica, osjetila sam toliko topline i sigurnosti.

Dok smo se zajedno kretali kroz prostor i vrijeme, pokazao mi je pregled mog života. Iako nisam znala da je bio sa mnom cijelo vrijeme, sada sam vidjela da je bio uz mene u svakom trenutku – u trenucima tuge, radosti i patnje.

Sjetila sam se kako sam svake noći kao dijete osjećala kako me nešto ljulja dok tonem u san, misleći da je to Bog. Tek sada, tijekom ovog pregleda života, shvatila sam da je to bio Isus koji me nježno uspavljivao.

Putovanje prema Nebu

Jedan od najposebnijih trenutaka bio je kad sam zajedno s Isusom “surfala” na valu svjetlosti. Svjetlost je ispunjavala prostor ispod nas, prolazila mi kroz prste i stopala, a osjećaj je bio kao da sam u nekoj nevjerojatnoj igri boja i radosti. Kretali smo se kroz svjetlost i smijeh, i to iskustvo mogu opisati samo kao raj.

Naš put doveo nas je do Boga Oca. Kada smo stigli do onoga što se činilo poput praga, ušli smo u svjetlost. Ta svjetlost bila je živa i ispunjena ljubavlju – znala sam da je to Bog.

Našla sam se kako sjedim na Božjem krilu, poput djeteta koje sjedi na krilu svog roditelja, s licem zakopanim u Njegovo rame. Iako nisam mogla vidjeti Njegovo lice, osjećala sam Njegovu prisutnost i toplinu.

Vizija Raja

Dok sam sjedila na Božjem krilu, pokazao mi je Raj. Vidjela sam beskonačno prostranstvo, prekriveno zelenom travom. Mogla sam vidjeti svaku pojedinu vlati trave, i ono što me najviše zadivilo bilo je to da je trava pjevala – slavila je Boga. Cijeli Raj bio je živ: cvijeće, drveće, sve je plesalo u harmoniji s Božjom svjetlošću.

Iako sam željela ostati zauvijek, Isus mi je rekao da moram natrag. Odbijala sam, jer nisam željela napustiti taj predivan svijet, ali me nježno vratio.

Poruka nade

Nakon što sam se vratila u svoje tijelo, pokušala sam ispričati svoju priču, ali mnogi me nisu razumjeli. Tek sada, godinama kasnije, dijelim svoje iskustvo u nadi da ću drugima prenijeti poruku nade. Prije ovog iskustva, nisam imala nadu. No sada, nakon što sam vidjela Boga i Isusa, znam da su Bog i Nebo stvarni.

Najvažnija lekcija koju sam naučila jest da trebamo slijediti Isusa, voljeti svoje bližnje i znati da nismo sami – Bog je uvijek uz nas, čak i u trenucima patnje.

NAJNOVIJE!