Božje čudo! Majka bez moždane aktivnosti se probudila nakon što je čula glas svoje kćeri

Ne postoji način na koji može znanstveno objasniti što se dogodilo.

36-godišnja majka bez moždane aktivnosti probudila se nakon što je čula glas svoje jednogodišnje kćeri, što je jedan od mnogih događaja koji dovode u pitanje dugogodišnje medicinsko razumijevanje tzv. moždane smrti.

Svećenik Michael Orsi, koji je čuo prikaz izvanredne epizode od jedne od uključenih medicinskih sestara anesteziologa, rekao je za LifeSiteNews da je žena nedavno otišla u bolnicu na dvostruku endoskopiju.

Dok se pacijenti obično probude unutar pet do 10 minuta nakon završetka postupka, majka se nije probudila – bolničko osoblje otkrilo je da joj je srce stalo.

Primila je CPR, a uskoro joj je srce ponovno počelo samostalno kucati. Vjerujući da je pretrpjela moždani udar, poslali su majku na magnetsku rezonancu i otkrili da nema moždane valove. Zatim je prebačena na jedinicu intenzivne njege (ICU) i stavljena joj je respirator kako bi lakše disala.

Nakon dva dana na intenzivnoj njezi, suprug je rekao dežurnoj sestri da njegova supruga može čuti samo glas svoje jednogodišnje kćeri da bi joj bilo dobro.

Nevjerojatno, kada je potaknuo svoju kćer da razgovara preko mobitela sa svojom majkom, ona se probudila. Bila je “u savršenom stanju”, prema Orsiju.

Svećenik je provjerio detalje lanca događaja sa ženinim liječnikom Omarom Husseinom, koji je također potvrdio da se majka probudila kada je čula glas svoje kćeri. Hussein je rekao da ne postoji način na koji može znanstveno objasniti što se dogodilo. Bog je učinio čudo!

NAJNOVIJE!