Časne sestre zaplesale na svadbi kada su čule Thompsona, snimka je pokorila internet

"Kad časne sestre žene brata", opis je videa koji je ubrzo postao viralan na TikToku.

Časne sestre zaplesale su s društvom na svadbi na hitove “Geni, geni kameni” Marka Perkovića Thompsona i “Ero s onoga svijeta” Leta 3.

Na videu se vidi kako časne ravnopravno pjevaju i plešu s dobro raspoloženim društvom, a jedna se čak stala u sredinu kako bi takav trenutak zauvijek ovjekovječila.

@capriobandofficial

#glazba #sezona2024 #weddingcroatia #zabava #svatovi #band #pir #ljubav #samoljubav #weddingtiktok #weddingband #muzika #fyp #foryou #fouryourpage #viral #viralvideo #genikameni #vjera #domovina

♬ original sound – capriobandofficial

“Kad časne sestre žene brata”, opis je videa koji je ubrzo postao viralan na TikToku. U samo nekoliko sati video je dobio gotovo tri i pol tisuće lajkova te je podijeljen više od 250 puta.

Naravno, nije nedostajalo niti pregršt komentara u znak potpore časnim sestrama. “Bravo za časne”, “Moćno”, “Top”, “Svaka čast”, pisali su brojni korisnici.

Video je na svom službenom profilu podijelila i glazbena skupina koja je svirala na vjenčanju. Priznali su kako su ostali oduševljeni slavljem spomenutih časnih sestara.

NAJNOVIJE!